Η ιστορική αναδρομή, φωτίζει το σήμερα..

Και κάπως έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε πάρα πολλά και σημαντικά που συμβαίνουν διαχρονικά στην πατρίδα μας. Η ιστορική αναδρομή, με συνέπεια, αντικειμενικότητα και χωρίς σοβινιστικές εξάρσεις, φωτίζει το σήμερα.

Η Ελλάδα και ο ιθαγενής Έλλην ήταν και είναι πάντα ο μονίμως στόχος αναρίθμητων εχθρών. Στις επιθέσεις και τους πολέμους που δεχθήκαμε ως Έθνος και επικράτεια, διακρίνουμε καθαρά ότι η προέλευσή τους ήταν από την Ανατολή. Και είναι η ανατολή η κοιτίδα του κακού, το σπέρμα του θανάτου και της καταστροφής. Τι γνώριζε ο Μέγας Στρατηλάτης και πορεύτηκε στις εσχατιές της ανατολής;; Αυτά που γνώριζε και πέτυχε, μόνον σε ψήγματα που μας δόθηκαν γνωρίζουμε.

Ο κινέζικος δράκος με τα υβρίδια του, Μογγόλοι, Πέρσες, Εβραίοι, τουρκογενείς, Χάζαροι, είναι τα υπολείμματα των ρυπαρών γενών. Και επιμένουν σήμερα στο καταστροφικό τους έργο και στην παγιοποίηση της παρουσίας τους στον πλανήτη. Παραμένουν μονίμως κατά του Ανθρώπου, εχθροί του πνεύματος, καταστολείς της νόησης.

Η γηραιά ήπειρος από νωρίς υποτάχθηκε στα φύλα των Ούννων, ήτοι Μογγόλων και κατ’ επέκταση η ,πέραν του Ατλαντικού, χώρα. Εβραίοι, Χάζαροι, τρύπωσαν σ’ όλα τα ευαίσθητα σημεία των κοινωνιών και απηνώς διώκουν την ανθρώπινη υπόσταση.

Το διαχρονικό οδόφραγμα και τείχος προστασίας για όλα αυτά είναι η Ελλάς και ο ιστορικός κυρίαρχος της γης, ο Έλλην ταξιδευτής- εξερευνητής. Ο πολιτισμός, κοσμοθεώρηση, γλώσσα, παιδεία, επιστήμες και το ελληνικό πνεύμα που κυριαρχεί, είναι ο θανάσιμος εχθρός των καταπατητών της ελευθερίας.

Γι’ αυτό και βάλλουν αδιακρίτως και κατά ριπάς εναντίον της πατρίδας μας. Ο Κίσσινγκερ το είπε έξω από τα δόντια.

Εμείς πότε θα το εννοήσουμε και θα ομονοήσουμε;;

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ