Κλιματική κρίση ή εγκληματική συμφωνία κερδών;(ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορική χαρακτηρίστηκε η συνάντηση 190 κρατών του ΟΗΕ στο Ντουμπάι στις 13/12/2023, όπου ομόφωνα αποδέχτηκαν την συμφωνία για το κλίμα(COP28) που αφορά την απομάκρυνση των ανθρώπων από τα ορυκτά καύσιμα (φυσικό αέριο, πετρέλαιο και άνθρακα)μέχρι το 2050.


Εντεταλμένοι καθεστωτικοί επιστήμονες, εν ονόματι της οικονομικής υποστήριξης των ερευνών τους, δημιουργούν, κυριολεκτικά, έναν καταστροφικό φαύλο κύκλο για να μην είναι καθόλου αντιληπτή η εικονική πραγματικότητα που μας επιβάλλουν.

Πρέπει να προσέξουμε και να αναρωτηθούμε πως είναι δυνατόν παρά τα, κυριολεκτικά, άλματα της τεχνολογίας τα τελευταία 30 χρόνια, να έχουμε αλματώδη αύξηση και των καιρικών καταστροφών. Αυτό όμως που πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη είναι ότι όλες οι απρόσμενες καταστροφές, πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί που γίνονται απο την υποτιθέμενη αλλαγή του κλίματος, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τεχνολογική παρέμβαση, παρουσιάζοντας την ως κλιματική κρίση. 

‘Όλα αυτά που γίνονται και συμβαίνουν με την βοήθεια της τεχνολογίας που υπάρχει σήμερα, είναι άλλη μια μέθοδος υποταγής της ανθρωπότητας κάτω από μία παγκόσμια δικτατορία και έναν οικονομικό φόβο μιας παγκόσμιας σιωνιστικής αυτοκρατορίας, που θα έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής του ίδιου του ανθρώπου.

Βλέπουμε όλοι μας την τεράστια καταστροφή που έχει προκαλέσει το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων και των σταθμών παραγωγής λόγω της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, καθώς την ίδια στιγμή διάφοροι επενδυτές έχουν γεμίσει τις πλαγιές των βουνών με τεράστιες εκτάσεις φωτοβολταϊκών, καταστρέφοντας απο την μία το περιβάλλον, την χλωρίδα και πανίδα αλλά μεγαλώνοντας απο την άλλη τα κέρδη τους. 

Αν οι επιστήμονες και οι αναλυτές πραγματικά ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, δεν θα μας είχαν αποκρύψει ότι υπάρχουν μέθοδοι ελεύθερης ενέργειας που δεν επιβαρύνουν ούτε το περιβάλλον αλλά ούτε και την τσέπη μας.

Ας είμαστε λοιπόν αφυπνισμένοι και ας κοιτάξουμε πού μας οδηγούν, μέσα πάντοτε από τον τρόπο που διοικούν τις ζωές μας, βάζοντας τα συμφέροντά τους πάνω από τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα πάντοτε την σωτηρία του πλανήτη και την βελτίωση του τρόπου ζωής μας, με τις πράσινες ενέργειες που τεχνολογικά εκμεταλλεύονται μέσα από το σύγχρονο οικονομικό σκλαβοπάζαρο..

Αλέξανδρος Γεωργιάδης 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ