Carrefour – PepsiCo 1 – 0

Σε κατέβασμα των προϊόντων της PepsiCo προχωράει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour στα καταστήματά της Γαλλίας, σε μια ένδειξη δυσαρέσκειας  για τις υπερβολικά υψηλές τιμές του.


Στα ράφια τους δεν θα υπάρχουν  πλέον οι γνωστές σε όλους μάρκες όπως  Lay’s και Lipton αλλά μια πινακίδα που αναγράφει  ξεκάθαρα  στους καταναλωτές τον λόγο για τον οποίο δεν θα διαθέτουν πλέον τα προϊόντα της εν λόγο εταιρίας .

Να αναφέρουμε φυσικά και ακόμη μια προσπάθεια τον περασμένο Σεπτέμβριο  από τα  σούπερ μάρκετ Carrefour προσπαθώντας να ενημερώσουν τους πολίτες για την εξαπάτηση που δέχονται από μεγάλες εταιρίες όπως Nestle, Unilever κ.α., αναγράφοντας κάτω από τα ράφια που υπήρχαν προϊόντα των παραπάνω εταιριών  πως έχουν μειώσει την ποσότητα τους αλλά οι τιμές συνεχίζουν να είναι ανεβασμένες.

Τα σούπερ μάρκετ Carrefour είναι μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που έχει περάσει και από την χωρά μας.
Αντιστέκεται στην τεράστια αύξηση των τιμών στα προϊόντα που διαθέτει στους πολίτες καταλαβαίνοντας την δυσκολία τους να ψωνίσουν ακόμη και τα απαραίτητα.

Στην Ελλάδα πάλι βλέπουμε μια στάση  αποδοχής όχι μόνο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ αλλά και των πολιτών, καμιά αντίδραση, μόνο παράπονα και έχει ο θεός.

Δεν ξέρω τι περιμένουμε και ποιον να αντιδράσει σε αυτό το τεράστιο άδικο που μας περιβάλει

Από ποιον να ζητήσουμε βοήθεια και γιατί να μας βοηθήσει,  όταν εμείς δεν κάνουμε τίποτα.

“Συν ΑΘΗΝΑ και χείρα κίνει” έλεγαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας .   

Μήπως ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να σταματήσουμε να δεχόμαστε το άδικο.

 ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ