Ανάπτυξη και δημογραφικό(ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση, με πέντε ήδη χρόνια θητείας, καθημερινά δια υπουργών, βουλευτών και πολλών άλλων μέσων, κυρίως των ΜΜ εξαπάτησης, εμφανίζεται και καυχιέται  ως πρωτοπόρος της ανάπτυξης της χώρας. Και χρησιμοποιεί ρουκέτες εντυπωσιασμού και εκμετάλλευσης της κοινής γνώμης, με εστιάσεις σε συγκεκριμένους τομείς.


Ο τουρισμός, που κατά κόρον διαφημίζεται, αποφέρει κάποια ποσά στο ταμείο, αλλά οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι ξένοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές των ξενοδοχείων και οι tour operators. Και μην ξεχνάμε τους part time εργαζόμενους με άθλιες συνθήκες.

Τα μεγάλα έργα, με το τεράστιο σκοτεινό κόστος, όταν τελειώνουν, εκχωρούνται στους ίδιους εργολάβους- κατασκευαστές και οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν την δαπάνη κατασκευής.
Ανάπτυξη δεν νοείται με πώληση αεροδρομίων, λιμένων, σιδηροδρόμων, ορυχείων, ναυπηγείων και κάθε παραγωγικού πόρου, που στοίχισε πέραν του δέοντος. Η κατανάλωση, σε όποιον βαθμό και αν εμφανίζεται, προβάλλεται ως ανάπτυξη. Πίσω από την κουρτίνα των pass, κρύβεται επιμελώς η φτωχοποίηση του λαού. Δεν παραθέτω περαιτέρω, διότι θεωρώ πως διαθέτετε την απαραίτητη νόηση και δεν θα σας κουράσω επ’ αυτού.

Πρέπει όμως να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο δημογραφικό, που δυστυχώς μας διαφεύγει.
Το 2023 ήταν η χρονιά με τις λιγότερες γεννήσεις. Ηχηρό καμπανάκι που ηχεί δυσάρεστα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα “Σπίτι μου” για τους νέους

Οι κυβερνώντες με διαφημιστικές καμπάνιες και την ευγενή συμμετοχή του πρωθυπουργού, δίνει λύσεις. “Σπίτι μου”, διαλαλεί, με συγκεκριμένους πολίτες- ηθοποιούς. Οι παράμετροι όμως που ακολουθούν αυτήν την καμπάνια και οι περαιτέρω δαπάνες για να γεμίσει αυτό το σπίτι, αποσιωπούνται, όπως και ο δανεισμός που θα απαιτείται.

Με επιδόματα δεν ζει η οικογένεια και δεν θα έρθουν περισσότερες γεννήσεις. Οι καθηλωμένοι μισθοί με την “ εισαγόμενη”ακρίβεια, ωθούν τους νέους στο εξωτερικό.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Συμπερασματικά, το ανθρώπινο κεφάλαιο της πατρίδας μας, διώκεται συστηματικά και εκρηκτικά αυξάνεται και ζει ανέτως το τσουνάμι των αλλογενών, που οι πολιτικοί αγύρτες καλοδέχονται στην χώρα μας. Λίγα γράφω, πολλά καταλαβαίνετε. Και δεν σας κρύβω πως αισθάνομαι ευτυχής που είμαστε συνοδοιπόροι στα μεγάλα, φλέγοντα θέματα

Όμως για να προχωρήσω λίγο, που θα σας βοηθήσει τα μέγιστα, προτείνω να ασχολείστε με την πολιτική. Όχι, βέβαια, με την γνωστή, βρώμικη, που ζούμε, αλλά με αυτή που επιθυμούμε. Αυτή που οι πολίτες αποφασίζουν για τα πάντα, χωρίς μεσάζοντες που επωφελούνται.

Μοναδική, γνήσια επαφή και ενασχόληση με την πολιτική, είναι η μαζική ένταξη και συμμετοχή στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρήστος Κράγιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ