Αντιαεροπορικά…αδειάζουν τις αποθήκες του στρατού στο βωμό του ΝΑΤΟ

Ζελένσκι: Ο Μητσοτάκης συμφώνησε να ενισχύσει την αντιαεροπορική μας άμυνα.
Μητσοτάκης: Ουδεμία συμφωνία έγινε επ’ αυτού.


Και αναρωτιέμαι τι έγινε. Σε τι εν κρυπτό συμφωνίες προέβει ο δικτατορίσκος πρωθυπουργός και σε ποιους κινδύνους βάζει την πατρίδα μας. Διότι η διάψευση ουδόλως με πείθει. Η μέχρι τώρα πορεία του στο θέμα της Ουκρανίας είναι γνωστή.

Απομακρύνθηκαν και εστάλησαν στο Κίεβο τεθωρακισμένα από τα νησιά, με την δικαιολογία της παλαιότητας και της αντικατάστασης με καινούργια από την Γερμανία. Τζίφος. Αδειάζουν στρατιωτικές αποθήκες από αναγκαίο και χρήσιμο εξοπλισμό για έναν ξένο πόλεμο. Θεωρούνται, λένε, ληγμένα.
Το ψέμα και η διαστρέβλωση κυριαρχούν και οι πολίτες σε αναβρασμό προσπαθούν να βρουν την άκρη.

Όμως τα ΜΜΕ σιγοντάρουν την ανθελληνική κυβέρνηση και δεν μας διαφωτίζουν. Και για παράδειγμα θα αναφέρω τα αντιαεροπορικά stinger που έχουν μεγάλη αποτρεπτική δύναμη και επιτυχία.

Θα πρέπει όμως να θυμηθούμε ότι στην πατρίδα μας ήκμασαν βιομηχανίες παραγωγής στρατιωτικών εξοπλισμών και όπλων. Δυστυχώς η τεράστια επιτυχία του συστήματος Άρτεμις ξεπουλήθηκε εν μια νυκτί ( βλέπε Γ. Γκιόλβας).

Τα εργοστάσια έκλεισαν ή επωλήθηκαν σε ξένα συμφέροντα και νέες πρωτοποριακές ανακαλύψεις απαξιώνονται η τίθενται υπό διωγμόν (Soukos και drones).

Όλη αυτή η κατάσταση όπως διαμορφώνεται μας βάζει σε μαύρες σκέψεις. Η εξάρτηση μας από την νατοϊκή συμμορία εγκυμονεί κινδύνους, μας καθιστά στόχο και είναι τόσον παράξενη η συμπεριφορά των ελληνικών κυβερνήσεων για θέματα κυριαρχίας και φύλαξης των συνόρων της πατρίδας.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ