Αποχή, ελληνικό πολιτικό έπος(ΒΊΝΤΕΟ)

Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, όπως και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται. Είναι εις γνώσιν όλων μας ότι όλος αυτός ο κόσμος είναι μια τεράστια εστία μόλυνσης για την ανθρώπινη νόηση. Ένας ιστός απείρου μεγέθους διαπλεκόμενων ατόμων και συμφερόντων. Οι κινούντες τα νήματα παραμένουν στο παρελθόν αθέατοι και απλά μέσω μηνυμάτων σε χρονικές στιγμές, εμφάνιζαν στην κοινή γνώμη του τι μέλλει γενέσθαι. Εξέφραζαν έστω και συγκεκαλυμένα τις επιδιώξεις τους, αλλά σήμερα τελείως απροκάλυπτα εμφανίζονται ως διαμορφωτές του μέλλοντος του πλανήτη.


Ανάμεσα στα πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούν, είναι και οι πολιτικοί, που εγκαίρως εντοπίζονται για την ροπή τους προς την παρανομία και επιμορφώνονται δια εντατικών σεμιναρίων. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δικοί μας πολιτικοί αστέρες από αυτήν την ομάδα των εχθρών της ανθρωπότητας.

Η αποχή από την κάλπη, δηλώνεται από τους πολιτικούς ως μέγα λάθος των πολιτών, για την εκλογή μιας υπεύθυνης κυβέρνησης. Η αποχή δλδ τορπιλίζει και ναρκοθετεί, όπως λένε, την δημοκρατία. Ουδέν ψευδέστερον, διότι ο μηχανισμός καταμέτρησης των ψήφων, εκμεταλλεύεται την αποχή και προσμετρά ψήφους εκεί που προσυμφωνήθηκε.

Άδωνις Γεωργιάδης Η αποχή είναι ένας τρόπος έκφρασης διαφωνίας με μικρότερη ένταση

Για το πρόσφατο προς ψήφιση νομοσχέδιο για ομοφυλόφιλους και τεκνοθεσία, ο ίδιος ο πρωθυπουργός υπερασπίζεται την αποχή και την συστήνει στους βουλευτές του και την ίδια φυσικά άποψη  υποστηρίζει  ο υπουργός υγείας Α.Γεωργιάδης(βίντεο). Προκειμένου να γίνει νόμος και μάλιστα χωρίς μειοψηφούντες βουλευτές που θα δημιουργούσαν αλγεινή εντύπωση για την κυβέρνηση και το κόμμα, προτείνει ως λύση την αποχή από τα καθήκοντα, υπουργών και βουλευτών.

Η διατήρηση στην εξουσία, όπως αντιλαμβάνεστε, γίνεται αυτοσκοπός και κάθε μέσον θα γίνει αξιοποιήσιμο όργανο. Αν αυτό δεν είναι κατάργηση της δημοκρατίας, ως τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί;; Εξόφθαλμα παραβιάζεται η λαϊκή εντολή, καταπατείται κάθε έννοια δικαίου και καταχράται η βούληση των πολιτών. Οι κατοικοεδρεύοντες στην βουλή γράφουν άλλη μια μαύρη σελίδα στην νεότερη ιστορία. Ιδιοτελείς, άχρωμοι εθνικής συνείδησης, υποχείρια της παγκοσμιοποίησης, ολετήρες ηθών, άνευ αναστολών και ευαισθησίας, ωθούν την χώρα στην ανωμαλία.

Υπερασπιζόμαστε την συνταγματική εύρυθμη λειτουργία της πολιτείας. Πυλώνας ενίσχυσης και διαρκούς συνέχειας των νόμων, αρχών και αξιών, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ