Γκουρμέ τοστ(ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλοι παίρνουν χωνευτικά και άλλοι κοιμούνται νηστικοί. Το γνωρίζετε, βέβαια και εύχομαι να μην βρεθείτε στην δεύτερη κατηγορία. Η ενημέρωση των πολιτών από την tv, έχει φθάσει δυστυχώς σε τόσον χαμηλό επίπεδο. Συμπεριλαμβάνω άπαντα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Καθώς είναι υποχείρια των πολιτικών και συγχρόνως προσκυνημένοι στο χρήμα, επιδίδονται μαζικά στην διασπορά ψευδών και παραπλανητικών ειδήσεων. Πρόσφατα ξεκίνησε έρευνα για περίπου 400 μύρια, που μοιράστηκαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και ανύπαρκτες ιστοσελίδες. Η γνωστή λίστα Πέτσα.


Αυτοί, λοιπόν, οι χορτάτοι, αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει καθημερινός αγώνας του απλού πολίτη, για να φέρει στο σπίτι του, στα παιδιά του, φαγητό και τα πλέον απαραίτητα για επιβίωση.
Και το χειρότερον, περιπαίζουν και ευτελίζουν την ζωή μας, υπό τύπον σχολιασμών, με μια πρωτοφανή ελαφρότητα.

Κάποιοι παρουσιαστές θεωρούν τους ίδιους ως υπεράνω όλων και αυτάρεσκα ανακηρύσσονται σε βασιλείς της ενημέρωσης. Οι παχυλοί μισθοί και τα άγνωστα στην μάζα προνόμια τους, τους πήραν τα μυαλά. Εύκολα διακρίνουμε σωρεία τηλεδημοσιογράφων, που παίζουν με τα προβλήματα των πολιτών.

Ακούστηκε και αυτό στον ΣΚΑΪ: “Με τέσσερα τοστ χορταίνει μια οικογένεια”

Λίαν προσφάτως, δύο από αυτούς τους νάρκισσους, σχολίασαν τις αγορές πολίτη από σούπερ μάρκετ. Οι 4 φέτες ζαμπόν και τυρί για την παρασκευή τεσσάρων τοστ, τους φάνηκαν υπέρ αρκετές για να χορτάσει μια τετραμελής οικογένεια. Ο χορτάτος δεν καταλαβαίνει τον πεινασμένο, λέει ο λαός. Πέραν δε, της τοποθέτησής τους, εντύπωση κάνει και το ύφος τους, των χιλίων καρδιναλίων.

Ο ξεπεσμός, η αλητεία, η αυθάδεια, δεν έχουν άλλο παρακάτω σκαλί. Πιάσαμε, αγαπητοί μου, πάτο.

Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, με τις στημένες υπέρ του καθεστώτος ειδήσεις, αύριο με το ίδιο θράσος και στυλ, αφού έριξαν τον σπόρο, θα μας συστήσουν και άλλους τρόπους για να λύσουμε τα θέματα που μας καίνε. Αν κρυώνεις φίλε μου, διότι δεν έχεις θέρμανση, βγές έξω και ξεκινά τρέξιμο. Όχι μόνον θα ζεσταθείς, αλλά και θα ιδρώσεις.

Αυτά και άλλα περισσότερα δυσάρεστα και επικίνδυνα, είναι σε αναμονή για τους Έλληνες πολίτες.
Και όσον μένουμε μακριά και απέναντι στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, τόσον οι κατακτητές θα μας χτυπούν βάναυσα.

Στο πρόγραμμα της ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ(ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ), περιλαμβάνεται σαφώς και με πλήρη αιτιολόγηση, η δράση για ανακούφιση των πολιτών από την ανέχεια. Πάντες οι καταγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, θα λάβουν το βοήθημα των 20.000 ευρώ, μέχρι να ξεκινήσουν οι επενδύσεις ύψους 2,3 τρις ευρώ.

Την κατάντια μας την ζούμε, την βλέπουμε.
Ήρθε και η ώρα να πράξουμε.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ