Ελλάδα πρώτη στην ανάπτυξη πρώτη και στην φτώχεια…

Τι ήταν αυτό;;
Κεραυνός εν αιθρία!!

Η περί πολλού αναφερόμενη οικονομική εφημερίδα Financial Times, που αποτελεί μπούσουλα για τον πλανήτη με τα όσα γράφει και αναλύει, έδωσε ακόμα ένα χτύπημα στην παραπαίουσα και ανίκανη κυβέρνηση. Χωρίς περιστροφές μας κατατάσσει ως την φτωχότερη χώρα της Ευρώπης, μετά την Βουλγαρία. Μόνον που η γείτονα παρουσιάζει ανάπτυξη και μοιραία η τελευταία θέση θα μας ανήκει πανηγυρικά. Θέμα ολίγου χρόνου.


Βέβαια δεν είναι απαραίτητο για τους Έλληνες πολίτες να μάθουν τα νέα από αλλού. Ζουν στο πετσί τους το βάρος της καθημερινότητας. Ένα μόνιμο άγχος σφίγγει την ψυχή τους.

Οι άνεργοι ψάχνουν για εργασία. Όσοι έχουν το προνόμιο να εργάζονται με οποιαδήποτε μορφή, αγωνιούν για τη συνέχεια. Το κόστος ζωής αβάσταχτο και οι κυβερνώντες απλά το παραδέχονται με τα pass και τα καλάθια που ξεφουρνίζουν συχνότατα. Η υγεία στην ΜΕΘ χωρίς δείκτες καλύτερης προσφοράς περίθαλψης. Η παιδεία σε ελεύθερη πτώση, με τις μεγαλύτερες επιδόσεις των μαθητών στις πολεμικές τέχνες. Ο πονηρός Ανατολίτης συνεχώς μας απειλεί, αλλά η εθνική άμυνα και ασφάλεια υστερεί έναντι των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων προς την Ουκρανία.

Το να συνεχίσω σε αναφορές για άλλους ζωτικούς τομείς της ζωής μας, δεν προσφέρει τίποτα, διότι θεωρώ ότι σαφώς και αντιλαμβάνεστε το παρόν, με τρόμο για το μέλλον. Και ακούω τα παράπονα σας και τους προβληματισμούς σας. Όμως δεν μπορώ να εννοήσω και την συμπεριφορά σας στις εκλογές. Μπροστά μας έχουμε σε λίγο τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο και διακρίνω χαλαρότητα, αφασία και αμέλεια. Κι όμως καιρός είναι να γνωρίσετε την μεγάλη σπουδαιότητα αυτών των εκλογών.

Αγαπητοί μου, οι νόμοι αποφασίζονται στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα απλά τους μεταφράζουν στην γλώσσα μας. Έτσι απλά και χονδρικά. Επομένως κάτι πρέπει να αλλάξει επειγόντως. Κι αυτό είναι η Ελληνική παρουσία και φωνή στο ευρωκοινοβούλιο, χωρίς εξαρτήσεις και υποχρεώσεις. Με την αίσθηση της ανάδειξης του Δικαίου και της Αλήθειας, υποστηρίζουμε το ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Για να μην γράφουν οι Financial Times ότι οι μισθοί στην χώρα μας έπεσαν κατά 30% και έπεται συνέχεια.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ