Επανίδρυση του κράτους…(ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 στο συνέδριο της ΝΔ στο βήμα ανέβηκε και ο Υπ. Εθνικής Άμυνας ο οποίος αναφέρθηκε στην επανίδρυση του κράτους και ουσιαστικά αποδέχτηκε τη διάλυση του. Αυτό βέβαια σύμφωνα με τον κ. Δένδια αποτελεί όραμα του ιδρυτή της ΝΔ Κ. Καραμανλή. Συνειρμικά πάντως αυτό από μόνο του υποδηλώνει ότι το κράτος ήταν από τότε υπό διάλυση και το ερώτημα που γεννάται είναι, τι έκανε η ΝΔ 50 χρόνια τώρα που υφίσταται το εν λόγω κόμμα το οποίο κυβέρνησε σχεδόν τα μισά από αυτά;


Γενικός στην ομιλία του αναφέρθηκε σε παθογένειες του κράτους, στο ότι η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα και είναι αυτοί που πολεμάνε τον λαϊκισμό. Ανέφερε επίσης πώς το κόμμα του διευρύνεται και δεν μεταλλάσσεται, περί λαϊκισμού τι να πεις ; αλλά για την μετάλλαξη, το κυβερνητικό σχήμα αποτελείται από άτομα προερχόμενα από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ όπως βέβαια και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Άλλα πέρα από αυτό ο Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου, οι παππούδες, συνυπήρχαν στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο και στην νεότερη ιστορία πόσες φορές έχουν συγκυβερνήσει μέχρι και μαζί με το ΚΚΕ. Με λίγα λόγια κυβέρνησαν όλοι τους είτε μόνοι τους είτε και σε συνεργασίες και στο κάτω κάτω το νομοθετικό έργο παράγεται από το σύνολο της βουλής. 

Ζούμε στην Ελλάδα και δεν έχει τίποτα να μας πει κανένας Δένδιας και κανένας άλλος από αυτούς όλους, ξέρουμε πλέον και τι έχουν κάνει και τι κάνουν αλλά και πως το κάνουν. Και επειδή κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να βάλει ένα φρένο και επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονόματί μας, ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε: ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». Στην δημιουργία των συνθηκών για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή. Στην Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής». Την επαναφορά όλων των κληρονομικά δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές, τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ.            

Ο πρόεδρος της ‘Ελλήνων Συνέλευσις’ ο Αρτέμης Σώρρας από την αρχή της εμφάνισης του, είναι ο μόνος που χρησιμοποίησε μια πολύ συγκεκριμένη λέξη, παλιγγενεσία, μια λέξη με τεράστια σημασία, μια λέξη σύνθημα κατά την επανάσταση του 1821 άλλα και μια λέξη η οποία φανερώνει την πλήρη κατανόηση από τους προγόνους μας, της ανάγκης που εμφανίστηκε μετά από την κατοχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Και είναι η ώρα να κατανοήσουμε και εμείς με την σειρά μας ότι η επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και βρισκόμαστε ακόμα ως Έλληνες στην ίδια(βίντεο) φάση, έχουμε ανάγκη την παλιγγενεσία. Γιατί αν θέλουμε όντως την επανίδρυση του Κράτους, η οποία είναι επίσης αναγκαία, θα πρέπει να το κάνουμε ως Έλληνες και πάνω από όλα ενωμένοι(βίντεο) .
Σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν και δεν θέλουν όλα τα αποκόμματα που όλα αυτά τα χρόνια έκαναν και θα κάνουν τα πάντα για να μας αφανίσουν. Και αυτό θα συνεχιστεί για όσο τους το επιτρέπουμε.        

Δημήτρης Καραμάρκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ