Επιχειρείται η άλωση της Ελλάδας

Μην πάει ο νους σας στην άλωση της Πόλης. Αυτό είναι ένα γεγονός που συνέβη πριν εκατονταετίες. Εκείνη την εποχή, πριν την κατάληψη από τους Οθωμανούς, είχε προηγηθεί μια άλλη άλωση, συνέπεια της οποίας άνοιξε η κερκόπορτα και τα υπόλοιπα που επακολούθησαν.


Σήμερα, αυτό είναι το θέμα μας, έχει ανοίξει μια άλλη κερκόπορτα, εξαιρετικά καμουφλαρισμένη, που διαφεύγει της αντίληψης των σύγχρονων Ελλήνων. Και επιχειρείται η άλωση της Ελλάδας.

Ένας σκοτεινός σχεδιασμός, πολύ πίσω στον χρόνο, τέθηκε σε ισχύ και λειτουργία, για να φθάσουμε στο τώρα που βιώνουμε. Οι εξουσιαστές, παγκοσμίως, ανέκαθεν ήταν εναντίον οτιδήποτε Ελληνικού. Τους ενοχλεί το ΦΩΣ, γι’ αυτό άλλωστε κινούνται σε υπόγειους σκοτεινούς διαδρόμους.

Για χιλιάδες χρόνια κρατούσαν αυστηρά μυστικά τα σχέδια τους. Και βλέπουμε στους τωρινούς χρόνους να μην μπορούν να κρατηθούν. Βέβαια δεν σερβίρονται όλα στο πιάτο, αλλά εμφανώς, δια διαφόρων μέσων και κυρίως του κόσμου των ΜΜΕ, στέλνουν τα μηνύματα τους. Οι εχθροί της ανθρωπότητας, χωρίς αιδώ, αναπτύσσουν μηχανισμούς που θέτουν τον άνθρωπο σε δυσχερέστερη θέση και προορισμό τον θάνατο.

Όμως πρέπει να περάσουν από τον Έλληνα. Αυτό είναι το μέγα εμπόδιο για την επιτυχία των ανομολόγητων σκοπών τους. Πρέπει να αλώσουν την ελληνική ψυχή, άλλως αποτυγχάνουν και εξαφανίζονται.

Έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί και να ανοίξει μια κερκόπορτα. Και βρέθηκε εύκολα γι’ αυτούς. Είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα. Ο συμπαγής ελληνισμός που ανεφάνει μετά το 1821, έπρεπε να σπάσει. Το μεγάλο κόλπο μπήκε σε εφαρμογή.

Και τι βλέπουμε, αγαπητοί μου;; Οι Έλληνες διασπάστηκαν σε χίλια κομμάτια. Τα κόμματα στερεώθηκαν στην πολιτική σκηνή. Οι πολιτικοί βρήκαν εύφορο έδαφος και οργώνουν για πάρτη τους.

Αυτός ο κομματικός πολιτικός κόσμος, είναι η καταστροφή της πατρίδας. Αλλογενείς, απάτριδες, προδότες, καταχθόνιοι χαρακτήρες, λεηλατούν την ελληνική ικμάδα. Εντεταλμένα όργανα των επικυρίαρχων, ανάλγητοι δήμιοι, εκτελούν προγραμματισμένες πολιτικές. Και η άλωση της πατρίδας είναι προ των πυλών, αν δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Δεν θα προσθέσω επιπλέον στοιχεία που επιβεβαιώνουν δυστυχώς το συμπέρασμα. Όσοι παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς όλα τα τεκταινόμενα στον τόπο μας, θα αντιληφθείτε με τρόμο, που μας έχουν φέρει. Η κερκόπορτα ως τεράστια πύλη, φέρνει πόνο, θλίψη και αφήνει στάχτες και αποκαΐδια. Και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους 

Όμως υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος που επιμένει να αντιστέκεται. Είναι οι Συνέλληνες. Εμποτισμένοι από την Εθνική Ιδέα και την αγάπη για την πατρίδα, κλείνουν την κερκόπορτα. Αγωνίζονται να αποτρέψουν την διαφαινόμενη άλωση.

Θα επιτύχουν;; Ως φαίνεται μέχρι στιγμής η παρουσία τους στην πολιτική σκηνή, με την εμφάνιση του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, δημιούργησε τις συνθήκες εκείνες που εγγυώνται την πλήρη επιτυχία των στόχων και των σκοπών τους.

Και το ερώτημα τίθεται ανοιχτά πλέον.
Που βρίσκεσαι σήμερα, πατριώτη;;
Θα περιφέρεσαι στο σκοτάδι ή θα ενταχθείς στο πλευρό των Συνελλήνων;;
Σε περιμένουμε.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ