Ευρωεκλογές….με λάμψη life style οι υποψηφιότητες των κομμάτων

Θέατρο του παραλόγου. Το σκηνικό τραγικό. Σκοτεινό περιβάλλον, μαύρο κατάμαυρο, μέσα σε μια ζοφερή, απαισιόδοξη κατάσταση. Ένας εσμός ανθρώπων που θεωρεί εαυτούς ανώτερους της μάζας, τροχοδρομεί μια παράσταση πέραν πάσης πραγματικότητας. Πολιτικοί, ονομάζονται και μας κουνάνε το δάχτυλο.


Ο κόσμος που κινούνται, αόρατος από την πλειοψηφία των πολιτών, συμπεριλαμβάνει πολλά είδη ανθρώπινων υπάρξεων, πλην όμως άνευ ουσιαστικής αξίας. Απόλυτο κενό και τεράστια απόσταση από τους ανυποψίαστους πολίτες . Αυτούς τους πολίτες που δια πάντων των μέσων, καλούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση του απόλυτου μηδενός. Οι “καλλιτέχνες” αυτού του θεάματος εκπαιδεύτηκαν δεόντως μετά από παρακολούθηση εντατικών μαθημάτων και σεμιναρίων, ώστε στο τέλος της παράστασης να έχουν εξασφαλισμένο το χειροκρότημα.

Ο ρυθμός της ζωής που προτείνεται, δεν διαφέρει από το life style που μεταδίδεται κατά κόρον από τις ανούσιες τηλεοπτικές εκπομπές που διευθύνουν  starλετίτσες με την έντονη ανησυχία ανάδειξης και καθιέρωσης. Οι κουτσομπόλες της πολιτικής υπερβαίνουν κάθε μέτρο προκειμένου μέσω της οθόνης να εντυπωσιάσουν τα πλήθη. Κοστούμια και συνολάκια, κοσμικές εμφανίσεις, ατάκες και κουτοπονηριές. Έντονα προετοιμασμένοι χώροι υποδοχής πελατείας και έντεχνα λογύδρια επηρεασμού νόησης και περιορισμού αντίληψης  Οι σημερινοί πολιτικοί ξεπέρασαν ηθοποιούς, τραγουδιστές και τις πάσης φύσεως επιπλέουσες κενές υπάρξεις. Ο ανταγωνισμός τους εντοπίζεται στην μέγιστη δυνατή προβολή και τις κατευθυνόμενες βολές προς τους αντιπάλους.

Εγείρεται, λοιπόν, η απορία, πως και γιατί αντιδρά ή όχι το εκλογικό σώμα. Το ερώτημα είναι σοβαρό, όμως με τις μέχρι σήμερα ισχύουσες καλλιτεχνικές και τηλεοπτικές συνθήκες, θεωρώ ότι θα παραμείνει αναπάντητο.

Η μάζα των πολιτών θα προτιμήσει στην tv ένα reality από τα τόσα που προβάλλονται και θα αδιαφορήσει να ενσκήψει στα πραγματικά πολιτικά γεγονότα που καθορίζουν την συνέχεια του βίου. Σημειώνω δε και τον παράγοντα που εντείνει αυτήν την προτίμηση, ότι δλδ έχουν πλέον απηυδήσει από την συνεχή κατάπτωση της πολιτικής ζωής.

Όμως εδώ έγκειται η παγίδα που στήνεται.

Αυτό ακριβώς είναι το σημείο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς, ώστε να στήνουν το δικό τους τηλεοπτικό reality και να αποκομίζουν άνετα και άνευ ευθυνών πολιτικά κέρδη.

Και για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στα ευρωψηφοδέλτια των συστημικών κομμάτων. Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία ηθοποιών, τραγουδιστών, αθλητών, τηλεπαρουσιαστών, δημοσιογράφων και γενικά αναγνωρίσιμων προσώπων, πέραν πολιτικών δεξιοτήτων.
Κοινώς κράχτες.

Για τον λόγο αυτό η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“, με 42 άξιους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ζητάει την ψήφο σου!! Η εθνική φωνή μέσα στην ευρωβουλή.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ