Ευρωπαϊκή ένωση: Φόροι VS Ανταποδοτικότητα(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην συνέντευξη που έδωσε στο web TV Ηριδανός ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ιωάννης Πουλατσόγλου με τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις αναφέρεται στους μη ανταποδοτικούς φόρους που πληρώνει η Ελλάδα ετησίως στην Ευρώπη.(Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)


Η αρχή της Ευρωπαϊκής ένωσης σηματοδοτήθηκε με μια συμφωνία που υπογράφηκε από όλα τα κράτη μέλη που την απαρτίζουν (συμπεριλαμβανομένου και της χώρας μας) με στόχο να υπάρχει μια ευημερία και μια καθολική ανάπτυξη όλων των κρατών. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εμπορική συμφωνία που έχει ως στόχο και σκοπό όλοι οι πολίτες και τα κράτη μέλη της  Ευρώπης να μοιράζονται τα οφέλη και τα κέρδη.

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας παραδώσαμε το εθνικό μας νόμισμα και τον εθνικό μας πλούτο ώστε να έχουμε τις ανάλογες απολαβές. Έτσι γίναμε συνέταιροι της Ευρωπαϊκής ένωσης . Ωστόσο μέχρι σήμερα μόνο πληρώνουμε. Κάθε χρόνο δασμούς, τέλη, έκτακτες εισφορές   και ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) εξ ολοκλήρου από το κάθε κράτος μέλος χρηματοδοτούν την Ευρωπαϊκή ένωση χωρίς η Ελλάδα να λαμβάνει κάποια ανταπόδοση είτε χρηματική, είτε σε έργα που θα οδηγήσουν σε μια καθολική ανάπτυξη τη χώρα.

Αντίθετα βλέπουμε ένα ελληνικό κράτος να υστερεί από αεροδρόμια , τρένα , λιμάνια , σιδηροδρομικούς σταθμούς και με έναν πρωτογενή τομέα να βρίσκεται σε μια εκτεταμένη αγρανάπαυση. Με αποτέλεσμα η Ελλάδα αντί να βρίσκεται σε μια καθολική ανάπτυξη, να βρίσκεται σε μια συνεχή κατάπτωση. Κανένας εκπρόσωπος της χώρας μας όμως στην Ευρωβουλή δεν μιλάει για αυτό.

Σήμερα οι πολίτες βρίσκονται σε πλήρη άγνοια για τα ποσά των φόρων που μαζεύονται και  δίνονται στην Ευρώπη αλλά και για τα ποσά που θα έπρεπε να επιστραφούν στην χώρα μας για αναπτυξιακά προγράμματα. Χωρίς να γίνεται ποτέ κανένα ταμείο για το τι χρήματα μαζεύονται από τους Ευρωπαίους πολίτες αλλά και τι χρήματα δίνονται στα κράτη μέλη για να μπορούν να εκπονήσουν σχέδια για μια συνεχή ανάπτυξη με καθολικά έργα που θα οδηγήσουν στην ανέλιξη μιας χώρας, ώστε να αντιληφθεί ο πολίτης τη συλλογικότητα της ένωσής του.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Μήπως έχει έρθει η ώρα να εμφανιστεί μια φωνή αλήθειας και δικαίου στην Ευρωβουλή που θα υπερασπιστεί τα δίκαια και τα δικά μας; Και αν ναι πως θα γίνει αυτό;

Ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της είναι εδώ για να γίνουν η φωνή του Έλληνα πολίτη αλλά και να προασπίσουν κάθε πνευματικό, ελλάνιο, κληρονομικό , δίκαιο και δικαίωμα , ώστε να εγκαθιδρυθεί ο σεβασμός στον Έλληνα  και στην ελληνικότητα. Γιατί όλος ο πλανήτης τρέχει στις εξισώσεις των ίσων της ελληνικότητας όπως πχ. τα μαθηματικά, την αστρολογία, την φυσική, την χημεία, την ρητορική και το θέατρο. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί να εκτελέσουμε το πρέπον και οτιδήποτε εκπέμπει στην φυσιολογία του ανθρώπου. 

Αναστασία Πουλατσόγλου(https://www.ioannispoulatsoglou.gr/2024/04/vs.html)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ