«Η γυναικοκτονία έχει μια βιολογική βάση», δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, υποστηρίζοντας πως οι γυναίκες είναι για να γεννούν.

Τα πιο τρελά πράγματα θα τα δεις εδώ, σ’ αυτήν την πολύπαθη χώρα. Κυριολεκτικά βασίλειο της τρέλας χωρίς όρια. Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι κατεβάσει η κούτρα του. Ναι, δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου, όμως είναι και κάποιες καταστάσεις που βγάζουν μάτι. Και αφού “φύγουν” οι λέξεις και ξεσηκωθεί ο κόσμος τότε αρχίζουν οι ανασκευές και διορθώσεις.


Οι πολιτικοί κρατούν τα σκήπτρα δηλώσεων και ανασκευών. Είναι να απορεί κανείς αν υπάρχει ίχνος φαιάς ουσίας όταν εκτοξεύονται διάφορα. Και μάλιστα από θέσεις υπουργών αλλά και αρχηγών κομμάτων. Πετάνε την ρουκέτα και μετά κλαμένοι και δαρμένοι προσπαθούν να διασώσουν την υπόληψη τους με μπαλώματα και δικαιολογίες.

Άπειρα τα συμβάντα όπως και το πλέον πρόσφατο υφυπουργού Υγείας της μητσοτακικής κυβέρνησης. Τι μας είπε ο άνθρωπος;; Η βία κατά των γυναικών έχει μια  βιολογική βάση. Δουλειά της γυναίκας είναι να γεννοβολάει. Και μετά τα αιχμηρά σχόλια πανταχόθεν, έσπευσε να διορθώσει. Άμα φύγει η σφαίρα, άντε να την προλάβεις.

Προσέξτε φίλοι μου και ειδικά οι γυναίκες. Αυτός ο τύπος δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κάνει εντύπωση. Είναι μέλος κυβέρνησης και έδρασε κατόπιν οδηγιών, που αν μη τι άλλο δείχνουν τις τάσεις του κυβερνητικού κόμματος. Ο, τι δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ο πρωθυπουργός, έρχεται από χείλη υφιστάμενων.

Και τώρα κυρίες μου, καλείστε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, να ψηφίσετε ξανά αυτήν την κυβέρνηση που σας υποβιβάζει και σας χαρακτηρίζει ως μηχανές αναπαραγωγής.Σας ζητούν να τους δώσετε δύναμη για να ακολουθήσουν κι άλλα χτυπήματα κατά του γυναικείου φύλου. Καιρός να ζυγίζετε καλά και επακριβώς σαν τι σας θεωρούν οι πολιτικοί. Res, πράγμα δλδ.

Και μια που είπαμε για τις γυναίκες, αξιοσημείωτη είναι η θέσις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την οικογένεια και την γυναίκα(1.10παρ.). Με καίριες τοποθετήσεις και πλήρως αιτιολογημένα επιχειρήματα, αποκαθιστά την μητρότητα και παρέχει όλα τα υλικοτεχνικά μέσα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού αφανισμού μας.

Αν λοιπόν, εσείς οι γυναίκες τιμάτε την φύση σας, τότε υποστηρίζετε το ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  και κλείνετε τον δρόμο της βίας εναντίον σας.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ