Η εστίαση στο στόχαστρο

Μετά την πανδημία, με κλειστά τα καταστήματα της εστίασης για περίπου 2 χρόνια, με τις υποχρεώσεις τους να τρέχουν και δίνοντας τους ψίχουλα για στήριξη, οι διαχειριστές του κράτους μας, έρχονται να τους αποτελειώσουν με το ΦΠΑ.


Οι επιχειρήσεις, που δούλεψαν ικανοποιητικά τις γιορτές, λόγω τωρινής μειωμένης κίνησης, δεν θέλουν να κάνουν αυξήσεις για να μην χάσουν την πελατεία τους και από την άλλη έρχεται αύξηση του ΦΠΑ στα μη αλκοολούχα ποτά που πρέπει να προσαρμοστεί στους καταλόγους τους. Άλλη μια μαχαιριά όχι μόνο στον επιχειρηματία αλλά και στον καταναλωτή.

Εντέλει για ποια οικονομία μιλάμε, για ποιο κράτος δικαίου μιλάμε, που σε κάθε νομοσχέδιο που περνάει δείχνουν πλέον τις προθέσεις τους να αφαιμάξουνε τον πολίτη, την στιγμή μάλιστα που στους κρατικούς προϋπολογισμούς φιγουράρουν κάποια τρις ευρώ ως έσοδα δανείου; Ρώτησε κανείς πως επιβιώνουν όλες αυτές οι μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις με όλους αυτούς τους φόρους ενώ ταυτόχρονα τα λειτουργικά έξοδα συνεχώς αυξάνονται(ρεύμα-ενοίκια-νερό-θέρμανση-αγορές προϊόντων); Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.

Τελικά η κυβέρνηση πράττει υπέρ των πολιτών ή υπέρ των δικών της συμφερόντων;

Διαλύθηκε γενικά η οικονομία μας με τα λεγόμενα τα δικά τους αλλά τα στοιχεία άλλα δείχνουν(Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024) αυξήθηκε το κόστος ζωής του πολίτη, φορολογείται για τα πάντα και όλα αυτά για να γίνει διαχειρίσιμο δήθεν το ψεύτικο δημόσιο χρέος που μας φόρτωσαν και που κανένας ελεγκτικός μηχανισμός δεν έκανε έρευνα για να δώσει επίσημα τα στοιχεία που να το τεκμηριώνουν  και που κανένας μη κυβερνητικός μηχανισμός δεν το έχει ελέγξει (και εδώ είναι το περίεργο) γιατί; Ας αναλογιστούμε όλο αυτό το κόστος ποιος θα το πληρώσει και γιατί όλα αυτά γίνονται εις βάρος όχι μόνο των Ελληνικών επιχειρήσεων άλλα και του ίδιου του πολίτη που θα αναγκάζεται να υπακούει σε κάθε νομοθετική ρύθμιση την ώρα μάλιστα που το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο ) εδώ μέσα στην χώρα μου με μέλη και επιχειρήσεις δεν φορολογείται αν και κατέχουν ένα μεγάλο ποσοστό επί των εσόδων γενικώς.

Μπορεί κάποιος Έλληνας συμπατριώτης μου να μου εξηγήσει γιατί ο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον Ν.2456/ το 1920 έκανε το Κ.Ι.Σ οργανισμό δημοσίου δικαίου; Όλα πρέπει κάποια στιγμή να βγουν στην φόρα και ο πολίτης να πάρει θέση όχι μόνο μπροστά στα ταμεία όταν καλείται να πληρώσει τα τιμολόγια του αφανισμού του αλλά να “τιμολογήσει” όλους τους ά-τιμους συντελεστές αυτής της ανθελληνικής αιμοβόρας κατάστασης.

Τελειώνοντας μια φράση θα πω<<οργή λαού τρόμος Θεού>>..

Αλέξανδρος Γεωργιάδης

‘Όποιος θέλει να γνωρίζει τι έχει γίνει μέσα στην χώρα μας σχετικά με το Κ.Ι.Σ. ας δει το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί: ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)… ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;;; 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ