‘Η μετανάστευση ευκαιρία για την Ελλάδα’ αναφέρει η πρόεδρος του Ε.Β.Ε Αθηνών

Η πρόεδρος του Ε.Β.Ε Αθηνών προχώρησε σε κοινοποίηση των απόψεων της, όσον αφορά τους μετανάστες. Δεν γνωρίζω αν όσα είπε είναι δικά της, ή τα ετοίμασε κάποιος υποβολέας, και ως χρήσιμος λαγός, μας έδωσε τα φώτα της. Και το λέω αυτό διότι πολύ έξυπνα, ουδέν ανέφερε για την συμφωνία του Μαρακές, που ετοιμάζει για την χώρα μας μια επιδρομή 38 μυρίων αφροασιάτες.


Έντυσε με ωραία χρώματα την ομιλία της, αλλά άφησε ανέπαφη την ταμπακιέρα. Ωραιοποιεί το αύριο, αλλά ουδεμία νύξη για το αμαρτωλό παρελθόν που οδήγησε την Ελλάδα σ’ αυτήν την τραγική κατάσταση.

Οι επίδοξοι νέοι κάτοικοι της πατρίδας μας ξεχύνονται από χίλια σημεία. Πόλεμοι, διώξεις, ανασφάλεια, ανέχεια, ανθρωπιστικοί λόγοι κ.α. που προβάλλονται, είναι προσχήματα και φτηνές δικαιολογίες, ώστε να επηρεαστεί η κοινή γνώμη και να τους δεχθεί ως θύματα.

Διακρίνει η πρόεδρος σ’ αυτούς τους ανθρώπους θέληση για ζωή και προκοπή, όμως δεν απαντά γιατί τα δικά μας παιδιά απαξιώθηκαν και διώχθηκαν κυριολεκτικά για να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.
Αποφεύγει να αναφερθεί στα εγκληματικά στοιχεία που εισχωρούν στις μεταναστευτικές μάζες και που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα.

Σοφία Εφραίμογλου-Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Αθηνών

Ζητά εργασία για τους επήλυδες και όχι προνομιακές χρηματικές πρακτικές. Ας απαντήσει, λοιπόν, αν ο μουσουλμάνος με 4 συζύγους και 12 παιδιά, αν όντως επιθυμεί να εργαστεί ή να αναπαύεται και να ζει άνετα με τα επιδόματα.

Κυρία μου, έχετε γνώση για την τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας που κύριο λόγο και αιτία έχει την παρουσία στην πατρίδα μας, των μυρίων ανεξέλεγκτων αλλοδαπών εισβολέων;;
Σίγουρα, στο περιβάλλον που ζείτε δεν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα. Η κατοικία σας δεν κινδυνεύει με διάρρηξη, λόγω προστασίας. Εσείς και η συνομοταξία των ομοίων σας, δεν φοβάστε τα μαχαιρώματα των γερόντων από αλλοδαπούς, που καθημερινά αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων. Κατεβείτε, παρακαλώ, από το σύννεφο και περπατήστε την νύχτα, όπως ο απλός πολίτης.

Τα περί οικονομικής ανάπτυξης και συμβολής των μεταναστών στην νέα εποχή, χάριν των δεξιοτήτων τους, δεν μας πείθει. Και δεν μας πείθει διότι είναι γνωστή η πρεμούρα του κόσμου σας να εφαρμοστεί η agenda 2030.

Μπορείτε να καλύπτεσθε από πολλά και πολλοί να μην αντιλαμβάνονται τι. Όμως υπάρχει και εκείνος ο κόσμος που βλέπει μακριά και είναι αποφασισμένος να κρατήσει όρθια την Ελλάδα. Με κάθε κόστος.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ