Η μπουλντόζα…

Μηχάνημα βαρέως τύπου για πολλές χρήσεις. Ανοίγει δρόμους, καθαρίζει οικόπεδα, μεταμορφώνει το περιβάλλον. Θυμάστε, φυσικά, κάποιον υπουργό προ πολλών ετών με αυτό το προσωνύμιο.


Τώρα η μπουλντόζα επανέρχεται δραστικά και υποχρεωτικά στην ζωή μας. Μετά φανών και λαμπάδων η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού Θ. Σκυλακάκη, μας πληροφορεί πως θα αντιμετωπίσει την παράνομη, άναρχη δόμηση. Με την βοήθεια της τεχνολογίας και των δορυφόρων, ο,τι θα επιχειρείται να χτιστεί παρανόμως, θα γκρεμίζεται πάραυτα.

Ως τοποθέτηση θα ήταν δίκαιο απέναντι στους πολίτες που χτίζουν σύμφωνα με τον νόμο. Όμως εδώ έχουμε μια πολυετή και ήδη διαμορφωμένη κατάσταση, όσον αφορά τα παράνομα κτίσματα. Και δεν μας διαφεύγει ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία για σύσταση Βουλής και κυβέρνησης, πάντα άνοιγαν παράθυρα νομιμοποίησης και εξασφάλισης ψήφων. Και η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται.

Ποιος μιλάει, λοιπόν, για παρανομία, νομιμοποιήσεις και κατεδάφιση κτισμάτων;;
Η κυβέρνηση. Είναι όμως νόμιμη η κυβέρνηση;; Έκπληξη!!

Η πλειονότητα των πολιτών, βέβαια, έχει την γνώμη ότι οι κυβερνήσεις, η Βουλή, οι βουλευτές, είναι νόμιμοι, αφού εκλέχθηκαν από τους πολίτες. Έχουν όμως γνώση του θέματος, για να έχουν γνώμη;; Προφανώς όχι και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε.

Γνωρίζουμε ότι για να ισχύσει οτιδήποτε, πρέπει να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης που εκδίδεται από το εθνικό τυπογραφείο. Ένας νόμος ισχύει από την στιγμή που παίρνει ΦΕΚ. Ο διορισμός πολίτη σε όποια θέση, ισχύει παρομοίως με τις ίδιες συνθήκες. Για να μην μακρηγορώ, το ΦΕΚ δίδει ισχύ σε κάθε δραστηριότητα και ιδίως πολιτική.

Η νυν κυβέρνηση έχει πάρει ΦΕΚ;; Η ερώτηση και για τις προηγούμενες. Οι βουλευτές είναι νόμιμοι ή τοποθετούνται από το σύστημα;; Αναφέρονται τα ονόματά τους σε κάποιο ΦΕΚ;;

Κυρίες και κύριοι, όσο και να ψάξετε, δεν θα βρείτε απάντηση, διότι δεν υπάρχει ΦΕΚ σύστασης. Θα βρείτε, βέβαια, ΦΕΚ διάλυσης της Βουλής. Θα αναρωτηθείτε, φυσικά, πώς είναι δυνατόν να διαλύεται κάτι που ουδέποτε έχει συσταθεί. Η παρανομία σε πλήρη διάσταση αποθέωσης. Παράνομη κυβέρνηση, βουλή και ανύπαρκτοι βουλευτές.

Μια κατασκευή είναι και η κυβέρνηση, ένα παράνομο κτίσμα. Και  ο,τι είναι παράνομο, κατεδαφίζεται. Και η παρουσία και χρήση της μπουλντόζας είναι πλέον απαραίτητη. Και μπουλντόζα είναι η πλήρης και υπεύθυνη γνώση όλων των παραμέτρων που ορίζουν τον βίο μας. Αυτά τα μυστικά που κρατούνται εφτασφράγιστα, ήρθε η ώρα γίνουν γνώση και χρήση από τους πολίτες.

Κατεδαφίζουμε την ανομία. Χτίζουμε την Ελλήνων Πολιτεία επί τη βάσει του ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ο μηχανισμός, αγαπητοί μου, ένας και μοναδικός.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ