Και τώρα τα λύσαμε όλα….

Και  εφόσον λύσαμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύνολο των Ελλήνων ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ως πολιτεία και με ένα θέμα που απασχολεί κάποιες δεκάδες ανθρώπων. Έπιασαν δουλειά λοιπόν “βουλευτές“, “δημοσιογράφοι“ και παρουσιαστές να πείσουν την κοινή γνώμη. Έγινε μία επίθεση μέσω MME, κυρίως στο θυμικό των πολιτών, χρησιμοποιώντας επανειλημμένως λέξεις όπως αγάπη, δικαιώματα, οικογένεια, παιδιά, δικαιώματα των παιδιών κτλ.


Η ίδια φρασεολογία βέβαια ακούστηκε και εντός της βουλής σε έναν αγώνα “ρητορικής“ μεταξύ των βουλευτών για το ποιος θα υπερασπιστεί καλύτερα το νομοσχέδιο ΛΟΑΤΚΙ+. Φυσικά ακούστηκαν και αντίθετες φωνές αφού τελικά το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από 176 βουλευτές,  κατά ψήφισαν 76, 2 παρών ενώ απείχαν 46.

Ένας εκ των απεχόντων είναι ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης Μ. Βορίδης ο οποίος έθεσε θέμα αντισυνταγματικότητας και σε δημόσιες παρουσίες του έχει υποστηρίξει ότι νόμος μπορεί να ακυρωθεί από το ΣΤΕ εάν φυσικά προχωρήσει κάποιος στις απαιτούμενες ενέργειες. Εδώ τώρα κάνε τον συνειρμό μόνος σου, πως είναι δυνατόν να παραμείνει υπουργός κάποιος που διαφωνεί με νόμο της κυβέρνησης της οποίας είναι μέλος;;

Ένα άλλο μέλος της κυβερνητικής παράταξης, το οποίο όμως κράτησε άλλη στάση καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο, είναι ένα ιστορικό στέλεχος πρώην πρόεδρος της Ν.Δ άλλα και πρώην πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δικαστήριο ο συγκεκριμένος νόμος δεν είναι υποχρεωτικός, προφανώς η εντολή ήρθε από άλλο διευθυντήριο όργανο του πλανήτη. Αναφέρθηκε επίσης και στην πρωτόγνωρη για την χώρα μας διαδικασία που ακολούθησε η κυβερνητική παράταξη προσπαθώντας μέσω “σεμιναρίων“ να πείσει όσους ευκολόπιστους, υπέρ του νόμου, αυτό όμως είναι κάτι το οποίο γνωρίζαμε.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας ενημέρωσε σχετικά ο κ. Σαμαράς ήταν ότι δεν έμειναν στην εκπαίδευση των βουλευτών αλλά προχώρησαν και σε πιέσεις. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, οι βουλευτές της Ν.Δ ήταν ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Και επειδή ακούστηκε πολύ οτι το νομοσχέδιο αφορά συνειδησιακό θέμα και για αυτόν τον λόγο οι βουλευτές ήταν ελεύθεροι να ψηφίσουν ότι θεωρούν σωστό, να θυμίσω ότι οι βουλευτές έχουν συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα  να ψηφίζουν κατά συνείδηση και φυσικά όταν διαφωνούν είναι ελεύθεροι να παραιτηθούν.   

Από την άλλη ακούσαμε τις γνωστές προπαγανδιστικές απόψεις δια στόματος Α. Χαρίτση προέδρου της καινούργιας κοινοβουλευτικής ομάδας Νέα Αριστερά που προέκυψε από το πουθενά, σχετικά με τον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο, άλλα και τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Σ. Μπιμπίλα να μας εξιστορεί την προσωπική του εμπειρία. Ο Μπιμπίλας λοιπόν μας είπε καταρχήν ότι είναι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και ότι κατάλαβε την διαφορετικότητα του επειδή όταν πήγαινε στα μουσεία τον τραβούσαν τα αρσενικά γλυπτά. Δεν γνωρίζω για ποια ηλικία αναφέρεται ο βουλευτής άλλα τι το πιο φυσιολογικό για ένα άρρεν παιδί να παρατηρεί και να θαυμάζει αρσενικά γλυπτά και αγάλματα, αφού αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του. Τα γλυπτά και τα αγάλματα έχουν ως βασικό σκοπό να θυμίζουν την φυσιολογία του ανθρώπου για να μην ξεφύγει ποτέ από αυτήν. Εκτός αυτού τα αγόρια είναι φυσιολογικό να θαυμάζουν τα αρσενικά γλυπτά γιατί όλοι μας σε εκείνη την ηλικία μέσα στο μυαλό μας αρχίζουμε να δημιουργούμε πρότυπα, τι δικαιότερο για ένα παιδί να έχει πρότυπο έναν Ελλάνιο θεό, έναν Ελλάνιο ήρωα, έναν Ελλάνιο σοφό. Οι Ελλάνιοι θεοί είναι τα πρότυπα, τα πρωτότυπα και δημιούργησαν τα παιδιά τους κατ’ εικόνα και ομοίωση και αυτό θεωρώ τα λέει όλα. 

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις κραυγές κατά του νομοσχεδίου μέσα στην βουλή αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που το υπερψήφισαν, καθώς η κυβέρνηση βασίστηκε σε αυτά επειδή πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές είπαν όχι. Όμως για το ψήφισμα καταδίκης της χώρας μας από την ευρωπαϊκή βουλή, για τους αγρότες, την ακρίβεια και γενικά για την κακή πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση δεν ακούστηκαν κραυγές.
Οπότε τι να τις κάνεις τις κραυγές αφού τελικά δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να ρίξουν αυτήν την κακή κυβέρνηση;;;  

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο ο καθένας μας ας αναλογιστεί τα παραπάνω και ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Όπως και να έχει η Ελλήνων Συνέλευσις τα μέλη αλλά και όλοι οι Έλλην άνθρωποι είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε είναι απέναντι στην φυσιολογία μας. Και θα πράξουμε το πρέπων για να επανέλθει ολόκληρη η δημιουργία στην αρχική νομοτελειακή της θέση θα ξαναγράψουμε με χρυσά γράμματα την πραγματική ιστορία του γένους μας και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά και σε κανέναν να προσβάλλει τους προγόνους μας και πόσο μάλλον την δημιουργία μας.    

Δημήτρης Καραμάρκος    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ