Κατασχέσεις σπιτιών.. μετά τις εκλογές έπεσαν οι μάσκες(ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγους μήνες μετά τις εκλογές οι κατασχέσεις κατοικιών καλά κρατούν. Βέβαια η Ελλάδα είναι μια χώρα με υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης και οι Έλληνες δίνουν τεράστια βάση στην κατοικία όπου είναι και η εστία της οικογένειας. Όμως στην πραγματικότητα οι κατασχέσεις δεν σταμάτησαν ποτέ.


Οργή και θυμός διαχέεται στην κοινωνία  από την κατάσταση αυτή που δεν φαίνεται να έχει τέλος, δεν εξαιρείται κανείς από τα μαύρα κοράκια που κουμαντάρουν αυτην την κατάσταση, ανάπηροι ηλικιωμένοι, φτωχές οικογένειες που μένουν στο δρόμο για 800 ευρω. 

Όπως φαίνεται από τους αριθμούς κάθε χρόνο ανεβαίνει ο ρυθμός  κατασχέσεων σταθερά  από οικόπεδα και σπίτια και μάλιστα τα λεγόμενα φιλέτα αλλάζουν χέρια με συνοπτικές διαδικασίες .
Ο πολίτης απροστάτευτος απο τους κερδοσκόπους, τις αγορές που δεν έχουν όνομα και είναι πίσω από τις τράπεζες και τα funds. 

Και ο Άρειος Πάγος, θα έλεγε κανείς, ο ανώτατος θεσμός που πρέπει να υπηρετεί το  δίκαιο και το λογικό, τι ρόλο έχει σε όλο αυτό το έργο που ζούμε;; Αλλά μάλλον όταν αντιστρέφονται οι θεσμοί αλλάζουν και οι ρόλοι, μόνο τα κουστούμια και οι μάσκες, μένουν ίδια.

Και αφού ο Άρειος Πάγος με απόφαση του έδωσε το πράσινο φώς στα παραμάγαζα των τραπεζών, να παίρνουν, δίχως έλεος, τα σπίτια των Ελλήνων ..
Τι γίνεται λοιπόν παίζουμε έργο ή έχουμε πόλεμο;; 

 Χαρά Κραχάλα

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ