Κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι προύχοντες…Έχεις πολλά δίνεις λίγα(ΒΙΝΤΕΟ)

Όλος ο κόσμος χρωστάει. Ο πλανήτης είναι καταχρεωμένος. Σε ποιους;; Στους εξωγήινους;;
Τα κράτη βρίσκονται σε κρίσιμη οικονομική καμπή και το βάρος των χρεών αυξάνεται στο περισσότερον. Και βέβαια, τα χρέη βαρύνουν τους πολίτες και ο τρόμος για την συνέχεια, κατακυριεύει  τους πάντες. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η πατρίδα μας, με τους πολίτες και μικρές επιχειρήσεις, να ασθμαίνουν από την οικονομική ασφυξία.


Οι ανεξάρτητες αρχές στον τόπο μας, οι οποίες είναι συνταγματικά νόμιμες, είναι πέντε. Όλες οι υπόλοιπες, μεγάλου αριθμού, είναι παράνομες. Μεταξύ αυτών είναι η ΑΑΔΕ, που αντικατέστησε ύπουλα, επί κυβερνήσεως ΣΎΡΙΖΑ, την ΓΓΔΕ. Η ΑΑΔΕ λοιπόν, αόρατη αρχή(άρθρο 1,παρ.1 & 2 του Ν 4389/2016), χωρίς ΑΦΜ, λύνει και δένει. Πρόσφατα δε, αποφάσισε να διαγράψει χρέη ύψους 24 δις ευρώ, διότι είναι ανεπίδεκτα είσπραξης. Θα περίμενε κανείς ότι οι πολίτες θα γλίτωναν από ένα μεγάλο βάρος.

Απο τον πίνακα προκύπτει ότι οι εισπράξεις από την ΕΜΕΙΣ, έναντι των παλαιών χρεών, ήταν πενιχρές.

Με μια ενδελεχή όμως μελέτη των στοιχείων, ανακαλύπτουμε μια οδυνηρή κατάσταση. Οι επωφελούμενοι της διαγραφής χρεών, δεν είναι άλλοι από τους οικονομικούς ολιγάρχες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαγραφών, αφορά επιχειρήσεις και εταιρείες μεγάλης εμβέλειας.
Οι μεγαλοπαράγοντες της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, ξαλαφρώνονται με μαγικό τρόπο από δυσθεώρητο βάρος χρεών, που σκοπίμως δημιουργήθηκαν, για να επακολουθήσει η επικείμενη διαγραφή.

Σκάνδαλο ολκής, αν δούμε βέβαια, ότι η μάζα των πολιτών που στενάζει υπό το βάρος της αξιοπρεπούς επιβίωσης, ουδόλως επωφελείται από την διαγραφή χρεών. Οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις προς την εφορία και απειλούνται άμεσα με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, μέρους μισθών και συντάξεων, όπως και λοιπής περιουσίας. Οι μεγάλοι πάλιν κερδισμένοι και οι πληβείοι στην μέγγενη που πιέζει ανάλγητα. Στην πρέσα ο λαός, μένει άφωνος από τις ιδιοτελείς απάνθρωπες τακτικές της υποχείριας, των οικονομικών συμφερόντων, κυβέρνησης.

Κυβέρνηση υπέρ των ολίγων και οι πολίτες στον Καιάδα.

“ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Και όμως οι πολίτες μπορούν να έχουν ένα μέλλον που τους αξίζει αν ακολουθήσουν τον πολιτικό φορέα ‘Ελλήνων Συνέλευσις’ γιατί μέσα από τις προγραμματικές δηλώσεις του, ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΣΤ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΠΟΛΊΤΙΚΗ, θα δουν πραγματικά πως η κυβέρνηση της Ελλάδας θα εργάζεται μόνο για τον Έλληνα πολίτη.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ