Μηχανές παραγωγής…

Οι μηχανές καθιερώθηκαν με την βιομηχανική επανάσταση και έκτοτε η ανάπτυξη τους έφθασε σε ύψιστο σημείο, με προοπτική, αν λάβουμε υπόψη τον Terminator, να αναλάβουν τα πάντα στον πλανήτη. Βέβαια οι μηχανές είναι εφευρέσεις και εργαλεία που η αρχή τους ανάγεται στο απώτερο παρελθόν. Και έτσι, μέχρι στιγμής, φθάσαμε και στην τεχνητή νοημοσύνη.


Γιατί ο πρόλογος;;
Διότι, φίλοι μου, υπάρχει και μια άλλη μηχανή παραγωγής, που διαφεύγει της προσοχής σας.
Είναι η γυναίκα.
Ναι, στο παρελθόν, σε χρόνους σκοτεινούς, σε εποχές ανύπαρκτης παιδείας, σε θρησκευτικούς παροξυσμούς, η γυναίκα ήταν μηχανή αναπαραγωγής. Και τώρα βέβαια, στον φανατισμένο φονταμενταλιστικό Ισλάμ, η γυναίκα δεν έχει άλλον προορισμό, παρά να ικανοποιεί τον άντρα και να γεννοβολάει.

Τώρα στα καθ’ ημάς. Έχουμε ξεχάσει τα πάντα και ασχολούμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, ειδικοί και άσχετοι, με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Τρέχει η κυβέρνηση με μια ανεξήγητη πρεμούρα, να προλάβει την ψήφιση νομοσχεδίου, πριν προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει δικό του. Τρέχει η κυβέρνηση να εξασφαλίσει ψήφους από τους ομοφυλόφιλους. Μα τόσοι πολλοί είναι που επηρεάζουν εκλογικό αποτέλεσμα;; Που βρισκόμαστε, στην Αγγλία;;

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι πρόκειται να νομοθετηθεί ο γάμος ομοφυλόφιλων και το δικαίωμα να αποκτούν παιδιά δια της τεκνοθεσίας και μέσω παρένθετης μητέρας. Στέκομαι στην παρένθετη μητέρα, που ως διαδικασία υπάρχει στην ζωή μας. Αφορά έναν τρόπο απόκτησης παιδιού από ετερόφυλο, κλασσικό ζευγάρι, όταν η γυναίκα λόγω προβλημάτων δεν μπορεί να συλλάβει. Και μάλιστα, υπάρχει και κείμενη νομοθεσία που ρυθμίζει τα σχετικά.

Τώρα, με τα νέα δεδομένα, η παρένθετη μητέρα, θα αποβεί μια βιομηχανία παραγωγής παιδιών. Μια μηχανή, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, θα βγάζει παιδιά κατά παραγγελία, με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Εκκολαπτήριο ωαρίων, κλωσσομηχανή κυριολεκτικά.

Η μητρότητα γίνεται επάγγελμα, εμπόριο και μάλιστα προσοδοφόρο.
Δεν γνωρίζω δε, αν θα συμπεριληφθεί στα επαγγέλματα προς φορολόγηση.

Χρήστος Κράγιας

“ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη,
αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται
αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε
αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης,
γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν
χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός
αυτής
.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα
και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των
γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ