Νερό τροφή σχέδιο χειραγώγησης του ανθρώπου(ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ήδη γνωστόν σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι όντως βιώνουν την καθημερινότητα από πολλές πλευρές και με νοητική ανέλιξη περί των τεκταινόμενων, ότι οι λεγόμενοι “επικυρίαρχοι”, ολοφάνερα πλέον, εκφράζουν τις τάσεις και απόψεις τους για το ανθρώπινο είδος. Ο κύριος πομπός μηνυμάτων, το WEF και ο αρχιμάστορας Γιουβάλ Νώε Χαράρι, μας προετοιμάζουν για τον επικείμενο θάνατο μας.


Το νερό είναι στο στόχαστρο από βάθους χρόνου και η εμπορική του εκμετάλλευση είναι ο τρόπος ώστε να ελεγχθεί η χρήση του σε όλες τις μορφές. Βέβαια δεν τους ενδιαφέρουν τα έσοδα από τις πωλήσεις, αλλά η κατ’ επέκταση μείωση χρήσης και οι τραγικές, για τους κατοίκους του πλανήτη, συνέπειες από την μείωση παραγωγής τροφίμων.

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP

Παρατηρούμε μια αυξημένη εμφάνιση εποχών λειψυδρίας. Τα ατμοσφαιρικά φαινόμενα, μετά τις συχνές επεμβάσεις επηρεασμού καιρού (HAARP) και άλλων μεθόδων, πλήττουν βάναυσα με πλημμύρες και καταστροφές περιοχές του πλανήτη και άλλες τις καθιστούν τελείως άγονες. Κοινό αποτέλεσμα η καταστροφή σοδειών τροφίμων άκρως απαραίτητων για την επιβίωση του ανθρώπου.

Επειδή βιώνεται το παρόν και θεωρώ ότι αντιλαμβάνεστε σαφώς τις αντιανθρώπινες πρακτικές που εφαρμόζονται, δεν θα μακρηγορήσω. Θα θέσω όμως επιτακτικά το θέμα νερού και τροφής. Διότι, αγαπητοί μου, το νερό είναι δώρο της φύσης, της Δημιουργίας. Ουδείς το παρασκευάζει και ουδείς έχει το δικαίωμα να το εκμεταλλεύεται εμπορικά ή και να το ελέγχει.

Χρήστος Κράγιας

ΝΕΡΟ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

11.0 ΝΕΡΟ
11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.
11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.
11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.
11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.
11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.
11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ