Νομιμοποίηση εκ των υστέρων η αποστολή όπλων στην Τσεχία

Υπάρχει η αίσθηση στους πολίτες ότι η κυβέρνηση, σε ο, τι πράττει η αμελεί να πράξει για το συμφέρον της χώρας, είναι πάντα εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Αυτή η γενικώς ισχύουσα κατάσταση, λύνει τα χέρια της εξουσίας, ώστε να προχωρήσει σε ενέργειες που ίσως και να είναι βλαπτικές.


Θα αναφωνήσει τις, πως είναι δυνατόν μια λαοπρόβλητη κυβέρνηση να διαπράξει ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας, αδικήματα ή και εγκλήματα. Και όμως, με την ανοχή του εκλογικού σώματος και την λήθη που επισκιάζει πράξεις και παραλείψεις, αυτό συμβαίνει κάτ’ επανάληψην και περνάει ντούκου.

Γνωρίζουμε οι πάντες ότι η σημερινή κυβέρνηση έλαβε θέση με την σωστή πλευρά της ιστορίας και ως εκ τούτου συμμετέχει παντοειδώς ομού μετά των άλλων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, στο ουκρανικό θέμα. Δλδ είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία, πράγμα που εκστομίστηκε από επίσημα χείλη. Και για του λόγου το αληθές, πιστοποιείται από την βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτήν, οικονομική και με αποστολή στρατιωτικού υλικού.

Επειδή μάτια έχουμε και βλέπουμε, άδειασαν οι αποθήκες στις Κεχριές Κορινθίας. Επίσης κόμβοι φορτηγών ξαλάφρωσε αποθήκες στα Ιωάννινα. Το αυτό συνέβη και στην Δυτ. Μακεδονία. Προηγήθηκαν βέβαια τα νησιά.

Ήταν νόμιμες όμως αυτές οι κινήσεις της κυβέρνησης;; Ως αποδεικνύεται, όχι. Παρανόμως προχώρησε στην αποστολή όπλων στην Τσεχία (;;). Και έρχεται τώρα, ιδρωμένη και από άλλα γεγονότα πιεσμένη να νομιμοποιήσει εγκληματικές, για την ασφάλεια της χώρας, ενέργειες.

Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Το παραδέχονται οι ίδιοι, που τώρα φέρνουν θέμα νομιμοποίησης, μέσω της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Ετεροχρονισμένα επιχειρούν να βρουν λάδι και να μας καθησυχάσουν ισχυριζόμενοι το πέρας ζωής του στρατιωτικού υλικού που απομακρύνθηκε και διαδίδοντας την αγορά νέου και εξελιγμένου.

Να σε κάψω, να σε αλείψω λάδι.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ