Οι κληρονόμοι…(ΒΙΝΤΕΟ)


Όπως συμβαίνει πάντα, όταν κάποιος αφήνει αυτήν την μάταια ζωή για άλλους τόπους, από πίσω περιμένουν οι κληρονόμοι. Με διαθήκες ή μη, ξεκινούν διαδικασίες μεταφοράς της περιουσίας σε νέους δικαιούχους και δεν είναι άγνωστοι οι πόλεμοι και διενέξεις μεταξύ αυτών.

Εδώ όμως μιλάμε για μια διαφορετική κληρονομιά, μια ιδιαιτέρως ειδικής κατάστασης. Δεν πρόκειται για νεκρού που κάποιοι περιμένουν να κληρονομήσουν. Εδώ έχουμε μια άλλου τύπου κληρονομιά. Εδώ έχουμε μια ζωντανή συνέχεια, ενός ζωντανού οργανισμού, άκρως διαχρονικού. Πρόκειται για την Ελλάδα μας και για εμάς τους ίδιους.

Παντού στον πλανήτη βλέπουμε μια πολεμική διάθεση εναντίον μας. Γείτονες γύρωθεν απαιτούν εδάφη μας. Αλλογενείς καλοβλέπουν την εξαφάνιση μας ως έθνος και την εγκατάσταση τους στο σπίτι μας. Διαστροφικά προσεταιρίζονται την ιστορία μας ή μειώνουν την σημασία και αξία της. Καρπούνται τον πολιτισμό των προγόνων μας και πλουτίζουν εκθέτοντας στα μουσεία τους απαράμιλλα καλλιτεχνικά έργα. Στερημένοι νοητικής σκέψης, ανατρέχουν στους σοφούς και φιλοσόφους μας και προσπαθούν να τους αναλύσουν. Ψάχνουν στο σύμπαν να βρουν αυτά που οι παππούδες μας απέδειξαν χιλιάδες χρόνια πριν. Η γη του ΦΩΤΟΣ τους θαμπώνει και μόνον μέλημά τους είναι η ληστρική εκμετάλλευση. Ζηλεύουν τον ήλιο μας αυτοί που ζουν σε συννεφιασμένους και βροχερούς τόπους και χρόνους.

Θα έλεγε κάποιος ότι υπερβάλλω και βλέπω παντού εχθρούς και εξηγούμαι: Δεν είμαι προγονολάτρης, αλλά αντικειμενικός εκτιμητής του πριν, του τώρα και αναζητώ απαντήσεις για το αύριο. Και παρουσιάζω μια πραγματική κατάσταση που βιώνουμε στην σύγχρονη Ελλάδα. Όλοι θέλουν κάτι να πάρουν διότι ως απεδείχθη, δεν έχουν τίποτα δικό τους να παρουσιάσουν. Άρπαξαν και συνεχίζουν να απομυζούν την κληρονομιά μας.

Κι εμείς τι κάνουμε;; Σε ποια διάσταση βρισκόμαστε;; Στο πουθενά, δυστυχώς. Πετάμε χαρταετό ανάμεσα στα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεχάσαμε καταγωγή και προγόνους. Απωλέσαμε την διαχρονική συνέχεια του Έθνους και υποκύψαμε σε καινοφανείς θεωρίες και κενές νοήματος τοποθετήσεις. Στο έλεος του χρόνου σβήνουν οι επαφές και η σύνδεση με την απαράμιλλη Ελληνική Γραμματεία. Δεν διεκδικούμε πλέον τίποτα, βρισκόμενοι εντός μακαριότητας και λήθης. Το κληροδότημα δεν έρχεται μόνο του, αλλά υπάρχουν διαδικασίες που οφείλουμε να τηρήσουμε και βέβαια να δηλώσουμε ΑΠΟΔΟΧΗ.

Σήμερα δεν θα περιοριστώ στους απώτερους χρόνους της εθνικής μας συνέχειας. Υπάρχουν πιο πρόσφατα γεγονότα που επηρέασαν δραστικά αλλά και τραγικά την νεοελληνική πορεία στο διεθνές σκηνικό.

Η σημερινή ύποπτη φτωχοποίηση της πατρίδας μας, ξεκινά από τους σκοτεινούς εκείνους κύκλους που μας επιβουλεύονται διαχρονικά. Πέραν του πνευματικού Πλούτου που έκλεψαν και καταχώνιασαν στο Βατικανό και στο όρος, προχώρησαν και στην αφαίμαξη των υλικών στοιχείων. Η τράπεζα της Ανατολής, αγαπητοί μου, με την τεράστια ποσότητα χρυσού που κατείχε, έγινε η βάση για το στήσιμο και την συνέχεια των σημερινών ευρωπαϊκών τραπεζών. Τα πολιτικά και πολεμικά γεγονότα της εποχής, μια τεράστια προβοκάτσια, έδωσαν την ευκαιρία για την καταλήστευση της.

Αγνοεί ο πολίτης τα σχετικά επ’ αυτού του θέματος, αλλά η προσπάθεια για επανασύνδεση ξεκίνησε από τους Συν Έλληνες που απευθύνουν προς πάσαν κατεύθυνση την αλήθεια. Αυτός ο πλούτος της τράπεζας είναι δικός μας, τον κληρονομήσαμε, όμως χωρίς αποδοχή δεν θα τον αποκτήσουμε ποτέ. Και αποδοχή σημαίνει η ένταξη μας στην Ελλήνων Συνέλευσις. Για τα δίκαια και τα δικά μας.

Χρήστος Κράγιας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ