Ο Ράμα και τα ράμματα για την κυβέρνηση

Λέμε ότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας και λόγω εμπειρίας πλέον, τίποτα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Στην δε πολιτική, εκεί είναι που τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο τραγελαφικά. Κατανοούμε φυσικά, ότι έχουμε πέσει στο έσχατο σημείο και μόνον για εγωιστικούς λόγους δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.


Αν γινόταν σενάριο για ταινία θρίλερ, σίγουρα θα μάζευε κάμποσα OSCAR. Η πολιτική κατάπτωση συμπαρασύρει όπως είναι επόμενο την οικονομία, την ασφάλεια των πολιτών, την εργασία, τις ένοπλες δυνάμεις, γενικά τα πάντα που αφορούν την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ενός κράτους. Και όποιος θέλει μπαίνει στην χώρα μας, κύριος και με απαιτήσεις.

Το βλέπετε χρόνια τώρα με τα μύρια των λαθρομεταναστών από Αφρική και Ασία. Τους βλέπετε να τσεπώνουν βαριά επιδόματα και να νέμονται προνομίων, χαλαρά στις ηλιόλουστες πλατείες.

Αυτά βλέπει και ο Ράμα και σκέφτηκε να περάσει κι’ αυτός λίγες ώρες στην Αθήνα, να δει τα αξιοθέατα και επ’ ευκαιρία να ζητήσει την ψήφο των Αλβανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, για τις εκλογές του 2025. Ωραίος συνδυασμός.

Μόνον που κανείς δεν τον προσκάλεσε.

Όμως ο Ράμα δεν χαμπαριάζει και μάλιστα ζήτησε για συγκέντρωση το Σύνταγμα. Ο θρασύτατος Αλβανός με το σκοτεινό παρελθόν, εφορμά και κουρελιάζει το Έθνος μας. Με το έτσι θέλω, πατάει τα χώματα μας. Τεράστια προσβολή. Διότι, αγαπητοί μου, ουδεμία διπλωματική επαφή, ως είθισται και επιβάλλεται στην διεθνή διπλωματία έγινε, ώστε να ρυθμιστεί το πρωτόκολλο και οι συνήθεις διαδικασίες.

Και η κυβέρνηση τι κάνει;; Πως απαντά στον εισβολέα;; Με την συνήθη τακτική της υποτέλειας.

Ανίκανη να χειριστεί τα σοβαρά θέματα, κάνει τον Κινέζο, λέγοντας ότι πρόκειται περί ιδιωτικής επίσκεψης δηλαδή θεωρεί τον Ράμα τουρίστα και μάλιστα VIP. Και έτσι ξεπλένει τα χέρια της, αποστασιοποιημένη ευθυνών και διπλωματικής ανυπαρξίας. Δεν θυμάμαι τέτοιου είδους προσβολή και υποβιβασμό της Εθνικής μας οντότητας.

Ίσως κάποιοι να διαφωνήσετε και να θεωρείστε ήσσονος σημασίας την είσοδο στην χώρα μας του Ράμα. Όμως θέλω να βάλω στο μυαλό σας το μικρόβιο της επόμενης μέρας. Και τι εννοώ:

Στην Γερμανία ξεσηκώνονται οι μουσουλμάνοι, απαιτούν σαρία και δημιουργία δικού τους κρατιδίου. Στην Γαλλία οι Αφγανοί λεηλάτησαν το Παρίσι. Στο Βέλγιο ο έλεγχος ανήκει στους μετανάστες. Δεν μιλάμε για Αγγλία, εκεί έχει χαθεί η μπάλα προ πολλού. Οι Σουηδοί τώρα νιώθουν την μπόχα της ενσωμάτωσης των παράνομων στην κοινωνία τους.

Εδώ;; Οσονούπω και μετά βεβαιότητας θα τρίβουμε τα μάτια μας. Μην σας φανεί παράξενο να δείτε και σύντομα μάλιστα, αλβανικό κόμμα, πακιστανικό και δεν ξέρω τι άλλο θα επιβάλλουν οι εχθροί μας στις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες για να γίνει καθεστώς και μη αναστρέψιμο.

Η προεκλογική συγκέντρωση του Ράμα στο Σ.Ε.Φ, είναι ένα προμήνυμα.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ