Ο Star και το Star

Σε τηλεοπτικό δίαυλο πανελληνίου εμβέλειας, με παρουσιάστρια την κ. Μάρα Ζαχάρεα, σύζυγο υψηλόβαθμου στελέχους την ΝΔ, που στο παρελθόν το όνομα του ενεπλάκει σε τεράστιο σκάνδαλο με θρησκευτική οσμή και νυν μέλους της “ αριστείας” της Ε.Ε, ο Έλληνας τηλεθεατής είδε και άκουσε τον πρωθυπουργό σε μια συνολική και εκ βαθέων συνέντευξη. Σκοπός ήταν να ενημερωθούν επισήμως και εμπεριστατωμένα οι πολίτες για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας.


Η δημοσιογράφος υποτίθεται ότι έκανε ερωτήσεις καίριες και ειλικρινείς, που εκκινούν από τις αγωνίες του λαού, με ύφος  που αν μη τι άλλο, έδειχναν ότι και η ίδια συμπάσχει. Και ο ερωτώμενος πολιτικός, με την ανάλογη έμφαση και επιχειρηματολογία, έδωσε όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις.

Είπε πολλά και διάφορα, με στόμφο και υπερηφάνεια για την προσωπική του επιρροή και συμμετοχή για την ολοκλήρωση και θεραπεία χρόνιων προβλημάτων και εν τέλει έδειξε ότι είναι πλήρως ικανοποιημένος και ευτυχής για την προοδευτική επιτυχία που έχει επιτευχθεί και βέβαια αναμένεται μεγαλύτερη μελλοντικά.

Αυτό το θέατρο το έχουμε δει πολλές φορές κατά το παρελθόν, με άλλους πολιτικούς αρχηγούς σε άλλα κανάλια, αναλόγως των συμπαθειών μεταξύ πολιτικών και ιδιοκτητών τηλεοπτικών μέσων. Επομένως δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά μια πετυχημένη συνταγή παραπλάνησης των πολιτών και προσπάθεια ωραιοποίησης της βάναυσης επιβολής περιορισμού της νόησης μας.

Τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν, έχουν θέση στον κάλαθο των αχρήστων. Υποκριτικές ερωτήσεις και υπερφίαλες εγωιστικές απαντήσεις. Όμως για την ταμπακιέρα ουδέν ελεγχθεί. Τα μείζονα προβλήματα της χώρας και η τραγική κατάσταση επιβίωσης του λαού, πέρασαν σαν αναγκαία υποχρέωσης μας να τα ανεχόμαστε, λόγω των διεθνών συγκυριών που μας επηρεάζουν και βεβαίως λόγω των δικών μας αδικαιολόγητων απαιτήσεων από την κυβέρνηση.

Μια άνοστη, ανάλατη σούπα σερβιρίστηκε, νερόβραστη, διότι ως γνωρίζετε το ελαιόλαδο που χρειάζεστε για νοστιμιά είναι πανάκριβο και η κυβέρνηση πρέπει να κάνει την σχετική οικονομία. Δεν θα σχολιάσω το αν πεισθήκατε η όχι από αυτήν την συνέντευξη. Δεν θα σας κρίνω για τις πολιτικές σας προτιμήσεις. Αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να ερωτήσω αν πραγματικά αισθάνεστε Έλληνες πολίτες, κύριοι της χώρας μας, ή υπήκοοι μπανανίας και γκανγκστερικού συνδικάτου.

Και δεν αναμένω άμεση λεκτική απάντηση. Ζητώ να ψάξετε βαθιά μέσα σας, αν η Εθνική σας υπερηφάνεια και η αέναη παρουσία της Ελληνικότητας, είναι δυνατόν να παραμείνει αλώβητη, από αυτούς τους πολιτικούς και μιντιακούς σκοτεινούς μηχανισμούς.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ