Πίσω από την κουρτίνα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΥΠΕΞ της Αμερικής Άντονι Μπλίνκεν.


Και η χαρά μας πείρε από τα μάτια, αμέσως ανέβηκε βίντεο  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Σούδα.

Και τι ακούσαμε πάλι “τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου”. Πόσα χρόνια τώρα ακούμε για τις καλές σχέσεις που έχει η Ελλάδα με την Αμερική; Για τις σχέσεις μας με τους γείτονες και συγκεκριμένα με την Τουρκία, για το μεσανατολικό, τα f 35, έχουμε βέβαια και τα ποιο φρέσκα γεγονότα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αναταραχή που επικρατεί  στην Ανατολική Μεσόγειο. Και όλα αυτά μέσα  σε μιάμιση ώρα τι να προλάβεις να πεις σε μιάμιση ώρα <μισή ώρα πίρε μόνο η ξενάγηση στο σπίτι>.

Τίποτα καλό, τίποτα για τον άνθρωπο, μόνο για πολέμους, αναταραχές, καταστροφές, επιδημίες, γιατί μόνο γι’ αυτό ξέρουν να συζητάνε και μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αν θέλουν πολλά μπορούν να ειπωθούν σε μιάμιση ώρα, πολλά και σημαντικά, θέληση δεν υπάρχει και μας το έχουν αποδείξει. Πως εμείς τους ξαναβάζουμε στις ίδιες θέσεις; Είναι πολύ περίεργο. 

Μήπως μπαίνουν μόνοι τους και μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τους επιλέγουμε, αφού γίνονται εκλογές; Άλλωστε σε δημοκρατική χώρα ζούμε.

Μήπως τους βάζουν κάποιοι άλλοι που εμείς ούτε καν φανταζόμαστε;

Πολλά συμβαίνουν στον πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια και είναι δίκαιο να συμμετέχουμε όλοι, να ενημερωνόμαστε και να κοιτάμε πίσω από την κουρτίνα γιατί εκεί ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ