Σκοτεινοί δρόμοι


Δεν άργησε να δείξει το αληθινό της πρόσωπο η σημερινή κυβέρνηση. Όχι βέβαια ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά τώρα το βιώνει άπας ο λαός. Είναι γνωστόν πως η συσπείρωση των Ελλήνων σε σοβαρά και κυρίως εθνικά θέματα, είναι ισχυρότατη και δεν ξεχνά τους διχασμούς του παρελθόντος. Ομονοούμε μπροστά σε οιονδήποτε κίνδυνο και πετυχαίνουμε το απίθανο. Αυτός είναι ο φόβος των ανθελλήνων κυβερνητών. Και τώρα προσπαθούν να φέρουν στην επιφάνεια έναν νέο διχασμό .

Με τα νέα φορολογικά μέτρα που εισηγείται το αρμόδιο υπουργείο και κάποιες νέες ρυθμίσεις που προωθούνται, με ύπουλο τρόπο μας φέρνουν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Στο όνομα της φοροδιαφυγής, το τυράκι στην φάκα δλδ, ξεσήκωσαν θύελλα. Φοροκλέπτες ο μισός πληθυσμός, τίμιοι οι υπόλοιποι. Έτσι στρεφόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσεως εναντίον αλλήλων. Και ανθίζει η Ρουφιανιά, γίνεται εθνικό σπορ και ήδη οι επιδόσεις είναι μεγάλες.

Οι πάντες είναι στο στόχαστρο. Οι μεταβιβάσεις ακινήτων, τα επιδόματα στην χρεωστική κάρτα, οι συναλλαγές μέχρι 500€, είναι η είσοδος σ’ έναν νέο κόσμο που δεν θα βλέπει χρήματα στα χέρια του. Είναι ο πρόδρομος της αχρήματης κοινωνίας που οραματίζονται οι συνομιλητές του WEF(World Economic Forum). Και σε συνδυασμό με τις νέες ταυτότητες που ετοιμάζουν, η πλήρης υποταγή και εξευτελισμός του ανθρώπου, βρίσκεται προ των θυρών.

Η ελευθερία εξαφανίζεται και αγαπητοί μου αυτό δεν είναι φαντασίωση ή συνωμοσιολογία. Η νέα πραγματικότητα που προωθούν θα συντρίψει την ανθρωπότητα.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ