Στα ίχνη των κομμάτων

Οι πολιτικοί σχηματισμοί, τα κόμματα, που εξουσιάζουν την ζωή μας και κυβερνούν τον τόπο, δεν ξεφύτρωσαν έτσι απλά. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα ανακαλύψουμε την αρχή της εμφάνισης τους και τότε αποτελεσματικά και συμπερασματικά, θα φτάσουμε στο σήμερα. Ξεκινώντας από την αρχή, σκαλίζοντας τις απαρχές τους, ένα οδυνηρό συναίσθημα μας καταλαμβάνει.


Σκοπιμότητες εντός και εκτός επικράτειας, συλλαμβάνουν και εκτελούν σχέδια εγκαθίδρυσης κομμάτων με απώτερο σκοπό να ριζώσουν και να αλλοτριώσουν την περί Δημοκρατίας και γενικά δημόσιας διοίκησης του κράτους, αντίληψη των πολιτών. Έτσι έχουμε εμφανίσεις με εντυπωσιακά ονόματα, που βέβαια εύκολα αλλάζουν όταν έχουν επιτελέσει τους σκοπούς τους και με νέα εμφάνιση εξάπτουν τους πολίτες. Αυτή η ανανέωση τίτλων και προσδοκιών, μαζί με την διαδοχή αρχηγών και προέδρων, είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απόκρυψης των ιχνών εκκίνησης και περαιτέρω σύγχυσης της πολιτικής μάζας.

Από την λεγόμενη μεταπολίτευση, αυτή η δουλειά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και σήμερον αριθμούμε στην πολιτική σκηνή περί τα 200 κόμματα.

Μια λογική ερώτηση: Πότε ως πολίτες αισθανθήκαμε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ελέγξουμε αυτά τα κόμματα ως προς τις διακηρύξεις τους και ως προς την αλληλοσύνδεση τους;; Ελαφρά τη καρδιά, χωρίς το παραμικρό στοιχείο περιέργειας, περιφερόμαστε στον σκοτεινό πολιτικό κόσμο.

Κοινό γνώρισμα των πολιτικών η ιδιοτέλεια. Από αυτό το σημείο ξεκινούν οι στενοί μεταξύ των κομμάτων δεσμοί, αλλά και οι εξαρτήσεις των πολιτικών αρχηγών από πρόσωπα που επιβάλλουν την παρουσία τους εντός των κομμάτων. Και τα ίχνη τους χάνονται μέσα στον χρόνο και στις ομιχλώδεις πολιτικές πρακτικές.

Και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;; Θα ρωτήσει τις.

Πρώτα-πρώτα οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις είναι πολιτικός φορέας και όχι κόμμα. Στην διακριτική σας ευχέρεια η γνώση αυτής της διαφοράς.

Ιδρύθηκε για έναν Εθνικό σκοπό και οι προγραμματικές της δηλώσεις κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο, πράγμα που τα κόμματα αποφεύγουν να εκτελέσουν. Ο ιδρυτής και πρόεδρος κ.Αρτέμης Σώρρας, φανέρωσε στο πανελλήνιο σαφώς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για την πατρίδα μας.

Τα ίχνη της Ελλήνων Συνέλευσις δεν χάνονται στα βάθη του χρόνου, αλλά είναι ολοζώντανα στους Συν Έλληνες που βιώνουν την μεγαλοπρέπεια να υπηρετούν νόμους, αρχές και αξίες. Τα ίχνη μας βρίσκονται σε κοινή θέα για να επαναφέρουν τα δίκαια και τα δικά μας. Σε αυτά τα ίχνη σας καλούμε να συμμετέχετε, στο εγχείρημα ανασύστασης της Ελλήνων Πολιτείας και οριστικής αναγνώρισης του Δικαίου υπέρ των πολιτών.

Τα ίχνη τους φωνάζουν Ιλλουμινάτι, στοές, σιωνισμό.

Τα ίχνη μας ομιλούν για ΕΛΛΑΔΑ.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ