Τέλος Των Νεκρών Ψήφων!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Νομοσχέδιο σχετικά με την επιστολική ψήφο θέλει να περάσει η κυβέρνηση, οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 11 Δεκεμβρίου και το νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην βουλή τον Ιανουάριο.


Η μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική συναίνεση για τη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου στο ελληνικό εκλογικό σύστημα αποτελεί βασική επιδίωξη της κυβέρνησης.
 
Προς τον σκοπό αυτό η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών θα ανοίξει κύκλο επαφών με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να εξηγηθούν παράμετροι του σχεδίου και να καταθέσουν τυχόν αντιρρήσεις και προτάσεις. 

Η εισαγωγή της επιστολικής ψήφου αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές με επιστολική ψήφο.

Όμως για ποιους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους μιλάμε, όταν βλέπουμε εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια να μην έχει γίνει ξεκαθάρισμα των εκλογικών καταλόγων;;

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του Γ.Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” και τι είπε ο Γ.Γ. του Υπ.Εσωτερικών:

179.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Στης εθνικές εκλογές του 2023 βρέθηκαν τουλάχιστον 179.000 !!! άτομα εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους άνω τον 100 ετών και αυτό το νούμερο είναι μόνο ότι διέρρευσε από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, επίσης έχοντας μια ιδιωτική εταιρία (singular logic) να καταμετρά και να δημοσιεύει τα επίσημα αποτελέσματα πόσο σίγουροι μπορούν να είναι οι Έλληνες πολίτες για το αληθές του εκλογικού αποτελέσματος;;

Η Ελλήνων Συνέλευσις και δη ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα Αρτέμης Σώρρας έχουν αναφερθεί δημόσια για τα ανωτέρω, θέτοντας σοβαρά ζητήματα, ακόμα και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Δείτε απόσπασμα από την διακαναλική συνέντευξη του Πολιτικού Φορέα  “Ελλήνων Συνέλευσις” και τι είπε ο Πρόεδρος του Αρτέμης Σώρρας:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 40% ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΜΕ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ

Και απορεί ο κόσμος «μα πως βγαίνουν αυτοί; Ότι και να ψηφίσουμε πάλι οι ίδιοι είναι;»

Στέλιος Δρόσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ