Τα χάπια μου, τα ηρεμιστικά μου…(ΒΙΝΤΕΟ)

Από τα Χανιά όπου ξεκουράζεται και προχωρά σε βαρυσήμαντες συναντήσεις με διεθνείς παράγοντες, ο γνωστός σε όλους, πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, βρήκε ευκαιρία να μας ξαναθυμίσει τις επιτυχίες των κυβερνήσεων του.


Χείμαρρος ο άνθρωπος, διαλαλεί την πραμάτεια του και οραματίζεται μια νέα Ελλάδα. Απευθύνεται με θράσος και έπαρση σε άνοα άτομα, όπως νομίζει και προπαγανδίζει ασύστολα.

Προσπαθώ να μείνω νηφάλιος, αλλά αδυνατώ να κατανοήσω τα λεγόμενα του.

Ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου, χαρακτηρίζει τις απόψεις του, σε μια χώρα που καταρρέει από άκρου εις άκρον. Οι διεθνείς γεωπολιτικές κρίσεις, που μας φέρνουν σε δυσχερή θέση, για τον προαναφερόμενο είναι δοκιμασίες επιτυχίας.

Η ακρίβεια στην αγορά και το εμπόριο είναι εισαγόμενα και σίγουρα αντιμετωπίσιμα. Αυτό δείχνει ο ανηλεής πόλεμος που κήρυξε η κυβέρνηση εναντίον των μεσαζόντων, μεταπρατών και κολοσσών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το χτύπημα στα υπερκέρδη είναι ολοφάνερο.

Η οικονομία ρολάρει σε ομαλές συνθήκες ανάπτυξης και σύντομα οι πολίτες θα απολαμβάνουν καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Όμως δεν αναφέρει ποιους πολίτες εννοεί. Διότι υποπτεύομαι πως ομιλεί για τα μύρια των εισβολέων και αυτών που είναι σε αναμονή υποδοχής.

Η ασφάλεια στην γειτονιά και γενικά στην κοινωνία έχει κάνει εντυπωσιακά άλματα προόδου. Τώρα μερικά μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί και λοιπή παραβατικότητα των αλλογενών, δεν συγκαταλέγεται στα σοβαρά προβλήματα.

Αναφέρθηκε στην παιδεία, βεβαίως. Αναβαθμίζει το επίπεδο απαξιώνοντας τα δημόσια πανεπιστήμια και αβαντάρει τα ξένα ιδιωτικά. Οι παμπάλαιες αίθουσες της πρωτοβάθμιας δεν του προξενούν εντύπωση. Αλλά επιβάλλεται οι μικροί μαθητές να ενημερωθούν και να ενστερνιστούν τα περί τρίτου φύλου.

Τέλος αυτό που με έπεισε, είναι η αναφορά στην υγεία, τα νοσοκομεία, την ποιότητα περίθαλψης και την επιτυχή αντιμετώπιση επιδημιών, πανδημιών και λοιπών εξάρσεων.

Πραγματικά βάζω άριστα στον πρωθυπουργό. Το λέει και η παροιμία: Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.

Αλλά θέλω κι εγώ από αυτά που πίνει!!!

Χρήστος Κράγιας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ