Το μέλλον μας δεν είναι μια ζαριά…(ΒΙΝΤΕΟ)

Μην μπερδεύεστε, παρακαλώ, με το κακόγουστο μουσικό γεγονός που ονομάζεται eurovision και την ελληνική συμμετοχή το ζάρι.


Είμαστε “αιχμάλωτοι” της Ε.Ε. Πρέπει να κατανοήσετε επιτέλους ότι, ως μέλος αυτού του οργανισμού ή θεσμού ή συμμαχίας ή όπως αλλιώς εμφανίζεται, είμαστε απολύτως εξαρτημένοι και δεμένοι σ’ αυτό το άρμα.

Το κοινό ευρωπαϊκό Σύνταγμα υπερισχύει των εθνικών συνταγμάτων. Το 75% των νόμων προέρχεται από την Ε.Ε. Η εμπλοκή μας σε δαπάνες που αφορούν την ασφάλεια, αφοπλίζει και μειώνει το αξιόμαχο των ενόπλων μας δυνάμεων, δια της αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία. Οι φόροι μας καταλήγουν στην Ε.Κ.Τ. συνέχεια της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας, συνέχεια της τράπεζας της Ανατολής και μας επιστρέφεται μέρος αυτών ως δάνεια με τους απεχθείς, εξοντωτικούς τόκους.

Είναι, λοιπόν, ηλίου φαεινότερον ότι η Ε.Ε. ρυθμίζει την ζωή μας και εξ ίσου αναγκαίον να σκεφτούμε σοβαρά πως αυτή η συμμετοχή θα αποφέρει τα μέγιστα θετικά για την Ελλάδα, αποτελέσματα.

Το ντόπια κόμματα με την γνωστή ανθελληνική πορεία τους, κάνουν σημαία τις ευρωεκλογές. Ναι, είναι όντως ένα θέμα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν με ενδιαφέρον. Πολλοί το λαμβάνουν ως πανηγυράκι και το υποβαθμίζουν δεδομένου όμως ότι όλα εξαρτώνται από τα ευρωπαϊκά κέντρα, εγείρεται το ερώτημα ποιους εκ των υποψηφίων θα στείλουμε ως εκπροσώπους και υπερασπιστές των συμφερόντων μας.

Η μέχρι σήμερον συμπεριφορά των Ελλήνων ευρωβουλευτών μόνο πίκρα δίνει στους πολίτες. Οργανωμένοι σε ευρωπαϊκά δίκτυα, όμοια των εγχώριων κομμάτων, αδιαφορούν και αμελούν να συντονιστούν για τα δικά μας προβλήματα. Πάμπολλα τα συμβάντα που ψήφισαν εναντίον της πατρίδας. Και τώρα κυνηγούν θέσεις στην Ευρώπη, χωρίς ποτέ οι Έλληνες ψηφοφόροι να έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι η Ε.Ε, και τείνουν στην αποχή.

Η μοναδική τοποθέτηση που φωτίζει αυτό το περιβάλλον είναι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η πρόσφατη συνέντευξη(BINTEO) του προέδρου της κ. Αρτέμη Σώρρα, δίνει το στίγμα για το πώς θα προχωρήσουμε. Αναλυτικά αναφέρεται και πλήρως αιτιολογημένα η πορεία στην Ε.Ε ως ηγετικό μέλος και όχι παρίας. Υποστηρίζουμε το ευρωψηφοδέλτιο του φορέα με θέρμη και αθρόα προσέλευση στα εκλογικά τμήματα.

Τα εθνικά θέματα απαιτούν απαντήσεις, γενναιότητα και ορθή πολιτική κρίση.
Το μέλλον μας δεν είναι μια ζαριά.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ