Φούστα, τσάντα, γόβα…επιβολή της νέας μόδας

Δηλώνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως είμαι πολέμιος της σημερινής τηλεόρασης. Αναφέρομαι στα προσφερόμενα προγράμματα, σήριαλ και άλλες διάφορες εκπομπές. Αισθάνομαι πίκρα και ντροπή για τα διάφορα ριάλιτι επιβίωσης, μόδας και διαγωνισμούς τραγουδιών. Όχι, βέβαια, ότι και οι ειδησεογραφικές εκπομπές έχουν βαρύτητα για τους τηλεθεατές, απλά διότι ελέγχονται και χειραγωγούνται από πολιτικά στέκια.


Ενημέρωση και ψυχαγωγία έχουν πάρει ένα στραβό δρόμο με την χρηματοδότηση από κύκλους που σίγουρα αν δεν γνωρίζετε, πάντως υποπτεύεστε. Και αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το θέμα, προχωράμε στον τίτλο.

Χωρίς πουριτανισμό, ηθικολογίες και στείρες αντιλήψεις, αντιλαμβάνεστε αγαπητοί μου, την φθίνουσα πορεία που οδηγείται η μάζα. Έξαρση εμφανίζεται σε θέματα που αφορούν τα φύλα του ανθρώπου, τις γενετήσιες λειτουργίες, τις σχέσεις συμβίωσης και την διαχείριση των παιδιών. Παρατηρείται, στην Δύση κυρίως, ένα κύμα έκλυσης ηθών, αμφισβήτησης της ανθρώπινης φύσης και παραποίησης ιστορίας χιλιάδων ετών.

Αφορμή για την σημερινή μας επαφή, είναι ένα γεγονός, που όπως πληροφορήθηκα συνέβη σε σήριαλ διαγωνισμού ικανοτήτων τραγουδιού. Μια “κυρία” που δηλώνει ειδικός, επί του θέματος, συνέστησε σε διαγωνιζόμενο να φορέσει φούστα, ο νεαρός αρνήθηκε και αποπέμφθηκε από την διοργάνωση.

Η επίθεση, φίλοι μου, στα δύο φύλα δεν είναι καινούργια. Ξεκίνησε πριν χρόνια με πρώτο στόχο τις γυναίκες. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για το φεμινιστικό κίνημα που γιγαντώθηκε λίγες δεκαετίες πριν. Με την προπαγάνδα ότι και οι γυναίκες πρέπει να κατακτήσουν μια άλλη θέση στην κοινωνία πέραν της τεκνοποίησης, ανατροφής παιδιών και του νοικοκυριού, έσπειραν διαχωρισμό και αντιπαλότητα. Εκτιμώ, βέβαια, απεριόριστα την γυναικεία παρουσία στην κοινωνία και στην συμβολή στον πολιτισμό γενικά. Δεν θα μακρηγορήσω επ’ αυτού.

Και αφού η γυναίκα χάριν σταδιοδρομίας και επιτυχίας στην ζωή της, αποφεύγει τα των συμβατικών της φύση της, ήρθε η ώρα των ανδρών. Αντιλαμβάνεστε σαφώς πως αναφέρομαι στις συχνότερα εμφανιζόμενες “παρελάσεις” και άλλες παρόμοιες δράσεις. Αναφέρομαι στην καθοδηγούμενη αμφισβήτηση του ανδρικού φύλου και στις προωθούμενες από τις κυβερνήσεις νομικές τακτοποιήσεις.
Σκοτεινά σχέδια από σκοτεινά υπόγεια.
Μια από τις πολλές μεθόδους μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη με ανεπαίσθητες επεμβάσεις, ώστε οι αντιδράσεις να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Αρτέμης Σώρρας: Είμαι απέναντι σε οτιδήποτε είναι εναντίον της φυσιολογίας μας.

Σαράντης Καργάκος: Ζούμε την εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης της κοινωνίας.

Νίκη Κεραμέως: Είμαι υπέρ του γάμου και τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών.

Επομένως * ντυθείτε * όπως θέλετε.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ