Όλοι καλοί – κακοί χωράνε;;

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου  Σοφία Βούλτεψη  ανέφερε  σε εκπομπή όπου παραβρέθηκε στο ΣΚΑΪ στις 4/1/2024 ότι  έρχονται οι πρώτες Διακρατικές συμφωνίες για εργατικά χέρια από την Αίγυπτο και την Ινδία.


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πόσοι θα έρθουν και σε πόσο χρονικό διάστημα η κυρία Βούλτεψη δεν απάντησε ευθέως άλλα ανάφερε ότι: μια Διακρατική συμφωνία για να λειτουργήσει θέλει αρκετό χρόνο, με κάποιες χώρες είναι σε ποιο προχωρημένο στάδιο πχ Ινδία και είναι πολύ ευχαριστημένοι και η Ινδία και η Ελλάδα. Δεν θα γίνονται είπε μαζικές μετακλήσεις, θα γίνονται βάσει λίστας του υπουργείου Εργασίας, που επιτρέπει για διάφορα επαγγέλματα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων να μπουν στην χώρα. Ανάφερε επίσης ότι υπάρχουν σκέψεις και για άλλες χώρες όπου γίνονται μετακλήσεις ήδη όπως οι Φιλιππίνες.

Αυτό το υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου με τους Έλληνες μετανάστες έχει ασχοληθεί καθόλου; Ή υπάρχει μόνο γι’ αυτούς που έρχονται, τους ξένους που δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους, που έχουμε δει τα κατορθώματα τους σε όλη την Ευρώπη, <άπειρα βίντεο  στο διαδίκτυο με την βίαιη συμπεριφορά τους> και επιμένετε ότι θα ενσωματωθούν στην κοινωνία θα λύσουν και το δημογραφικό.

Φροντίστε και ενδιαφερθείτε για τους Έλληνες που φεύγουν σαν κυνηγημένοι από την πατρίδα τους, γιατί έχετε καταφέρει όλοι εσείς που περάσατε από καρέκλες και υπουργεία  να μην προσφέρεται τίποτα, παρά μόνο ΄΄δουλειά΄΄ για τους αλλογενής και δεν φτάνουν αυτοί που είναι ήδη εδώ θέλουμε κι‘άλλους.                

Αυτό το μάζεμα < ανθρώπων > στην χώρα μας πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ