5,5G…ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επικυρίαρχοι πάντα μας ενημερώνουν, εγκαίρως γι’ αυτούς, για τα σχέδια τους. Με πολλούς και διάφορους τρόπους προωθούν ψήγματα βέβαια, αλλά αρκετά για να ισχύσει ο συμπαντικός νόμος της ελεύθερης βούλησης. Κι εμείς είτε αντιδρώντας ποικιλοτρόπως είτε κυρίως με αδιαφορία, πέφτουμε στην παγίδα που στήθηκε. Πίσω από την κουρτίνα, ο σκοτεινός κόσμος της cabal, απεργάζεται το σχέδιο αφανισμού της ανθρωπότητας.


Θα έχετε δει κινηματογραφικές ταινίες στο παρελθόν, που αναφέρονται σε υπερυπολογιστές με τεράστιες ικανότητες, σε βαθμό που οι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να χειριστούν ή να περιορίσουν. Έτσι μας προϊδεάζουν για συνθήκες που στο μέλλον θα ισχύσουν και μάλιστα καταναγκαστικά. Αφού ρίχτηκε στην μάζα η πρώτη ιδέα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και οι αντιδράσεις ήταν χλιαρές ή ανύπαρκτες, πλέον ο δρόμος της πλήρους εφαρμογής είναι ελεύθερος.

Όμως οι επιτήδειοι αυτοί άνθρωποι, προς αποφυγήν εκτροπής του σχεδίου η  λαθών εφαρμογής, φροντίζουν να τυλίγουν το πικρό χάπι με σοκολάτα. Ο σημερινός πληθυσμός του πλανήτη ζει και κινείται σε ρυθμούς μιας άνευ προηγουμένου επίπλαστης ευδαιμονίας. Μπορεί η ανάσα να βρωμάει από την πείνα, όμως τα πλέον προηγμένα κινητά τηλέφωνα είναι ανάρπαστα. Η/Υ του σήμερα είναι παλαιοί διότι χθες παρήχθησαν ανώτεροι. Μεγάλη εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης βλέπουμε σε ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό, που επιτυγχάνουν ίαση σοβαρών ασθενειών. Με την Τεχνητή Νοημοσύνη ρυθμίζεται η κίνηση αμέτρητων δορυφόρων πέριξ του πλανήτη και επιτυγχάνεται η απρόσκοπτος λειτουργία αεροδρομίων και σιδηροδρομικών συρμών. Ναι, δεν αντιλέγω πως αυτή η πρόοδος που διευκολύνει τον βίο μας, είναι καλοδεχούμενη. Αυτό όμως που διαβλέπω πίσω από τις καινοτομίες αυτές, με τρομάζει..

Χωρίς να είμαι καταστροφολόγος και μονίμως απαισιόδοξος για το μέλλον του ανθρώπου, φοβάμαι πως τα σκοτεινά σημεία που είναι καταχωνιασμένα βαθιά, μακριά από την γνώση των ανθρώπων, είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά προς το χειρότερο. Αυτοί που κατέχουν τις μυστικές λειτουργίες και εφαρμογές, πλέον αναφέρονται απροκάλυπτα για τις μισάνθρωπες προθέσεις τους. Η διασπορά ασθενειών και ιών που παρήχθησαν σε εργαστήρια, η οικονομική διακυβέρνηση των λαών, η υπερανάπτυξη οπλικών συστημάτων, οι παράξενες μορφές ψυχαγωγίας των ανθρώπων, οι περιφερειακοί πόλεμοι, οι ψηφιακές ταυτότητες, το ψηφιακό χρήμα, οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου ( βλέπε Κίνα ) και πολλά άλλα που θα σερβιριστούν ως επιτυχίες, στήνουν ένα εφιαλτικό μέλλον.

Εν κατακλείδι, δεν με φοβίζει αυτή καθεαυτή η Τεχνητή Νοημοσύνη όσον αυτοί που μέσω αυτής επιχειρούν να ελέγξουν την ανθρωπότητα.

Ψηφιακός άνθρωπος, δλδ ρομπότ.

Χρήστος Κράγιας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ψηφιακή εποχή: Εξέλιξη ή καθυπόταξη; (ΔΙΚΤΥΟ 5G )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ