Barbie-τσιωτης και Βορ- Βορίδης..(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεγάλο μέρος του λαού, ίσως το μεγαλύτερο, έχει σε μεγάλη υπόληψη τους πολιτικούς. Θαμπώνεται από την εμφάνιση, ευφράδεια και γνώσεις τους και τους θεωρεί κάτι σαν υπεράνω των κοινών πολιτών. Είναι, βέβαια, αλήθεια πως οι περί ων ο λόγος, φροντίζουν να διατηρούν αυτήν την εικόνα και να συντηρούν μεγάλο αριθμό ακόλουθων ψηφοφόρων σε εκστατική κατάσταση.


Τα ΜΜΕ βοηθούν με το αζημίωτο υπουργούς και βουλευτές, μεταδίδοντας κατά ριπάς τις κατά τόπους εμφανίσεις και δράσεις τους, όπως και την παρουσία τους από του βήματος της Βουλής. Έτσι παγιώνεται μια θλιβερή για την μάζα κατάσταση, που αισθάνεται μειονεκτικά έναντι των πολιτικών.

Καιρός, λοιπόν, να αποκαθηλώσουμε όλους αυτούς τους αγύρτες, τις βδέλλες, που έχουν την δημαγωγία για επάγγελμα. Πρέπει επί τέλους να εννοήσουμε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από εμάς. Επαγγελματίες του δούναι και λαβείν, άριστοι σεφ μαγειρικής πλαστών θεμάτων, εκβιαστές, ιδιοτελείς και προπαντός χαμαιλέοντες ως προς τις κομματικές μεταγραφές και τις διφορούμενες δηλώσεις.

Έχουμε δει πολλάκις πολιτικούς που αλλάζουν θρασύτητα δηλώσεις τους και να δικαιολογούν ανοήτως πράξεις και παραλείψεις τους. Για παράδειγμα θα αναφερθώ σε δύο μεγαλοστελέχη  της Ν.Δημοκρατικής κυβέρνησης, μεγάλου βεληνεκούς.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, διατελέσας υπουργός και βουλευτής για 24 χρόνια, αίφνης αποφασίζει να παραιτηθεί από βουλευτής. Και να σκεφτεί κανείς ότι ορκίστηκε προ μηνών. Ομιχλώδεις οι λόγοι της παραίτησης, με άρωμα την αντίθεση στο αισχρό νομοσχέδιο. Μάλλον κουράστηκε ο Μίλτος, διότι δεν είναι πλεονέκτης. Σημειώστε εδώ ότι η περιουσία του, από τότε που μπήκε στην βουλή, εκατονταπλασιάστηκε και καιρός είναι ο αντικαταστάτης του, να αυγατίσει και την δική του. Είναι προφανές ότι μια υπόγεια συμφωνία εκτυλίχθηκε στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, προς όφελος των ενδιαφερομένων μερών. Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν μας πείθει.

Βορίδης Είμαι αντίθετος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Δε θα το ψηφίσω

Μας πείθει όμως ο κ. Μάκης Βορίδης;;
Εδώ γίνεται TEXAS. Ο Μάκης, με την γνωστή από τα σπάργανα πολιτική του πορεία, δηλώνει ότι δεν θα υπερψηφίσει. Έχει τους λόγους του και μας πληροφορεί ότι έχουμε να κάνουμε με αντισυνταγματικές διατάξεις. Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μας διαφωτίζει ότι δεν είναι απλά ένας αντιρρησίας του ζέοντος θέματος, δεν αποσκοπεί στην δυσφήμιση του κόμματος και της κυβέρνησης, διότι η αποχή που επέλεξε ήταν επιθυμία του πρωθυπουργού και επομένως έπρεπε να συμμορφωθεί.

Κύριοι, Μιλτιάδη και Μάκη, ο λαός σας έμαθε πλέον. Όση υποκριτική και παραπλανητική τέχνη και αν χρησιμοποιήσετε, δεν πείθεται τους πολίτες. Οι οποίοι πολίτες αφυπνίστηκαν, βλέπουν καθαρά τις ύποπτες πολιτικές σας συναλλαγές και επιδιώξεις. Μαζί με τους συναδέλφους σας, τους 300 της Βουλής, έχετε πάνω σας το στίγμα του ανακόλουθου πολιτικού. Τα κόλπα σας δεν περνούν πλέον. Και σύντομα θα είστε παρελθόν.

Οι πολίτες στους οποίους απευθύνεστε, σας έχουν απαξιώσει. Οι πολίτες, τέως θύματα σας, προσχωρούν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, τον πολιτικό φορέα που ενώνει  όλους τους Έλληνες, απανταχού της Γαίας. Οι πολίτες αποφάσισαν να κυβερνήσουν την πατρίδα τους, χωρίς πάτρωνες και νταβατζήδες. Η απόφαση για την ελευθερία της πατρίδας από τα πολιτικά τρωκτικά είναι ειλημμένη και μεγαλειώδης.

Η ημερομηνία λήξης της κυριαρχίας σας, έφθασε.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ