Ένα μέλλον με μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες(ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και 13 χρόνια στην χώρα μας εισέρχονται παράτυποι μετανάστες από την Ασία. Ξεκίνησε έντονα με το πρόσχημα του πολέμου στην Συρία το 2011 (αναφέρω την λέξη πρόσχημα καθώς εκτός από Σύριους πολίτες έχουν καταγραφεί μετανάστες από 93 διαφορετικές χώρες!!!) και συνεχίζεται, μέχρι και σήμερα με τις ροές των παράτυπων μεταναστών να αυξάνονται παρά να μειώνονται όπως θα ήταν το αναμενόμενο.


Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Υπουργείου Μετανάστευσης είχαμε 170% αύξηση ροών το 2023 σε σχέση με το 2022. Από 17.122 το 2022, μπήκαν 46.095 το 2023.
Αντίστοιχα, από 15.785 διαμένοντες στις 31/12/2022, τέλη του 2023 οι διαμένοντες ανήλθαν σε 32.900, αύξηση 108%. Ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η αύξηση των διαμενόντων έφτασε στο 241%!!!

Τα παραπάνω στοιχεία δεν θα έπρεπε όμως να μας εκπλήσσουν, εάν λάβουμε υπόψη τα προνόμια(σίτιση,δωρεάν ενέργεια κ.α.) αλλά και τα επιδόματα(παιδιών,στέγασης,γέννησης κ.α.) που διατίθενται από το Ελληνικό κράτος προς τους παράτυπους μετανάστες, προνόμια και επιδόματα, που οι Έλληνες πολίτες θα έπρεπε πρώτοι να δικαιούνται αλλά αντ’ αυτού δεν λαμβάνουν καν.

Έτσι στον αντίποδα από το 2011 έχουμε πάνω από 600.000, νέους και νέες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν φύγει στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, το 71% αυτών έχοντας αποφοιτήσει από την τριτοβάθμια εκπαίδευση και με 2 στους 3 να δηλώνουν πως δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ανωτέρω στοιχεία σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα όπου οι γεννήσεις βρίσκονται σε πτωτική πορεία από το 2008 και με μέσο όρο ηλικίας τα 46 έτη, μας προϊδεάζουν για το μέλλον, ένα μέλλον με μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις έχοντας ως γνώμονα ότι Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν υφίσταται αλλά και με απόλυτο σεβασμό σε όσους δεν είναι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο έχει καταθέσει μέσω τον προγραμματικών δηλώσεων ένα πλήρες σχέδιο για την αναστροφή της παρούσας κατάστασης. 

Στέλιος Δρόσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ