Όχι στο νέο τραπεζικό μοντέλο

Έρχεται η ψηφιακή επανάσταση όπως την λένε για να καταργήσουν τον άνθρωπο, την επικοινωνία και ο τελικός στόχος είναι να καταργηθεί το ρευστό χρήμα  θα υπάρχει μόνο το πλαστικό ώστε να ελέγχουν όλες τις κινήσεις των πολιτών.


Αυτό εξυπηρετεί περισσότερο τις τράπεζες γιατί χωρίς την επαφή με τους πολίτες διοικούν όπως θέλουν και οι πολίτες φυσικά το αποδέχονται χωρίς να θέλουν άλλα μην μπορώντας να κάνουν κάτι.

Η οικονομική κρίση το 2007 και 2008  δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος  σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν τον πλούτο των λαών. Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εδώ τώρα έρχεται και δένει η στρατηγική του ηλεκτρονικού χρήματος και με το κλείσιμο των τραπεζών, κανείς πλέον δεν θα μπορεί να ελέγχει το σύστημα τους και θα δημιουργούν ψεύτικο χρήμα(χωρίς αντίκρισμα) για να καλύψουν αυτήν την μαύρη τρύπα που έχει δημιουργηθεί και παράλληλα θα διαχειρίζονται τα οικονομικά του καθενός όπως αυτοί θέλουν, μιλάμε για ένα μεσαιωνικό τρόπο δέσμευσης και εκβιασμού σε ότι αφορά τα περιουσιακά δικαιώματα των πολιτών.

Πρωταρχικός σκοπός τους θα είναι η ληστεία των περιουσιών κάτω από τον φόβο του ηλεκτρονικού χρήματος και μετά ο έλεγχος του νου μέσα από αυτό. Δούλοι και υπάκουα φοβισμένα ανθρωπάκια που θα πρέπει πρώτα να δουλεύουν για το σύστημα και μετά να σκέφτονται τον εαυτό τους.

Έρχεται το “Ψηφιακό Ευρώ”

Ως συνήθως πάντα ο λαός θα τα πληρώσει όλα, θα δεσμευτούν λογαριασμοί θα νεκρώσουν συναλλαγές και όλα αυτά κάτω πάντα από τα υποτιθέμενα χρέη που έχουν δημιουργήσει εις βάρος του. Το ψηφιακό ευρώ θα διακινείται μέσα από ένα ψηφιακό πορτοφόλι ως συμπλήρωμα των μετρητών και με το ψηφιακό νόμισμα θα θέτουν όριο στους πολίτες ως προς το τι θα επιτρέπεται να αγοράζουν. Αν και αυτό το δεχτεί ο πολίτης θα είναι και το τελευταίο χαρτί-κομμάτι όπου θα παραδοθεί στο θηρίο της μασονικής διακυβέρνησης μέσα από την ιδέα της παγκοσμιοποίησης…

Εδώ υπάρχει μια λογική που πρέπει να μας βάλει σε σκέψη όσο αφορά την οικονομία των κρατών του πλανήτη όλου… ποιος είναι λοιπόν αυτός που η ανθρωπότητα όλη του χρωστάει όταν αυτή παράγει τον πλούτο και τον  μετατρέπει σε νόμισμα; Και πως είναι δυνατόν όλα τα κράτη να είναι πτωχευμένα και σε ποιον; Δεν έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται; Και στο φινάλε 8 δις λαός στον πλανήτη μας να κουμαντάρεται-διοικείται με αυτόν τον τρόπο από το 0,002% που είναι οι εκβιαστές τραπεζίτες που λεηλατούν και εκμεταλλεύονται τον πλούτο μας; 

Εγώ δεν το δέχομαι σαν ελεύθερο άτομο το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι γιατί η δύναμη του κράτους θέλει τον λαό του ενωμένο και όχι διαμελισμένο και υποταγμένο. Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πρέπει για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα μας ως άνθρωποι αλλά και να αναστυλώσουμε το έθνος μας, το χρωστάμε άλλωστε στα δημιουργήματα μας, τα παιδιά μας.

 Πριν την ψηφιακή επανάσταση ας κάνουμε τη δική μας επανάσταση……..

Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ