Βαριές δηλώσεις από την ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου

*Είναι βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι περήφανη για την δικαιοσύνη. Νιώθω ντροπή όταν βλέπω τρένο*. Αυτά είπε η ΠτΔ σε δημοσιογράφο και τέως αρχηγό κόμματος. Ναι, σωστά το διαβάσατε, το μεταφέρω όπως ακριβώς το είπε.


Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα και οι απορίες. Διότι η κ. ΠτΔ με την μέχρι σήμερα πορεία της στα όσα συμβαίνουν στην χώρα, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, αυτό που ειπώθηκε σε συνέντευξη για λογαριασμό εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού.

Και προσπαθώ να καταλάβω το νόημα και το μήνυμα που απευθύνει σ’ αυτόν τον συγκεκριμένο χρόνο. Διοτι όλα έχουν την σημασία τους.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες;; Πόσες είναι οι αναγνώσεις της δήλωσης;; Η κλυδωνιζόμενη λόγω σκανδάλων κυβέρνηση είναι σίγουρα η μία κατεύθυνση. Και γιατί η πρόεδρος, με την αγαστή μέχρι τούδε συνεργασία της με το πολιτικό καθεστώς, σήμερα εμφανίζεται σε αντίθετη γραμμή;;

Αποστασιοποιείται από την τακτική Μητσοτάκη, διότι ίσως κάτι διαβλέπει, κάνει αυτοκριτική και επιθυμεί να περισωθεί;;

Χρήστος Κράγιας

ΔΙΚΑΣΤΕΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Η ευρυθμία μιας Πολιτείας στηρίζεται στην ισοπολιτεία, στην ισονομία και στην ισοκρατία των πολιτών. Για να υπάρξουν αυτά τα δυνατά στηρίγματα της Πολιτείας, η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδει το δίκαιο με άριστο τρόπο διανεμητικά, διορθωτικά και με αμοιβαιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ