Γειτονιά μας, η αγαπημένη(ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Σαρζετάκης είπε “είμαστε ανάδελφον Έθνος”, υπομειδιάσαμε.

Όταν η Μπενάκη κατηχούσε τον Παπούλια, είμασταν σε σχολική εκδρομή.


Και τώρα δεν έχεις που να κρυφτείς, σε πιάνει πανικός. Δικαίως, θα ρωτήσω, γιατί αυτή η συμπεριφορά;; Υποθέτω πως είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα και γνωρίζεις πως να φέρεσαι και να αντιδράς. Αλήθεια, ξέρουμε τι θέλουμε ή απλά πάμε για να πάμε;;

Οι κυβερνήσεις, νυν και τέως, την τελευταία εικοσαετία τουλάχιστον, έχουν πετύχει τους στόχους τους, όσον αφορά τους γείτονες γύρω-γύρω.

Οι Σκοπιανοί λαδώθηκαν και δέχθηκαν τον όρο Β.Μακεδονία, παρ’ όλον που διακαής πόθος τους είναι η Θεσσαλονίκη και η θάλασσα. Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, απατρίδες και κενοί εθνικών οραμάτων, ξεμπέρδεψαν το κουβάρι του κ.Νίμιτς.

Οι Τούρκοι από την άλλη, πονηροί ανατολίτες, μια γαβγίζουν, μια νιαουρίζουν. Πρωτοπόροι στην διαβολή, την προβοκάτσια, αδίστακτοι φονιάδες, έδειξαν ότι δεν έχουν μπέσα. Και όλο μας χτυπούν την πόρτα για να τα βρούμε.

Πρέπει να γνωρίζετε, αγαπητοί μου, ότι το Αιγαίο που τους ενδιαφέρει, είναι ήδη μοιρασμένο. Τα ΜΟΕ, που χρόνια τώρα λειτουργούν ως μέσον επαφής αξιωματούχων μικρού βεληνεκούς, είναι μια κάλυψη για να δει το τελικό αποτέλεσμα ο λαός και να μην αντιδράσει.

Το Αιγαίο, λοιπόν, μοιράστηκε, γι’ αυτό παραμένουμε στα 6 ναυτικά μίλια και όχι στα 12 όπως ορίζει ο νόμος της θάλασσας. Όταν οι Τούρκοι κατοχυρώσουν νησιά και βραχονησίδες, τότε αυτοί οι ίδιοι θα εφαρμόσουν τα 12 ν.μ. και θα μας μπλοκάρουν από παντού. Θα με θυμηθείτε και λυπάμαι γι’ αυτό. Το καζαν- καζαν, σε πλήρη εφαρμογή.

Ο ακόμα και σε στιγμές πένθους, χαμογελαστός ο πρωθυπουργός μας, συνδιαλέγεται με τους γκρίζους λύκους. Και αφοπλίζει τα νησιά από τους stinger, για την Ουκρανία. Η προδοσία δεν έχει όρια. Όμως ο Έρντι, έφυγε ευχαριστημένος κι εμείς τιμήσαμε τον Ξένιο Δια.

Όσον για τους Αλβανούς, εκεί εξαντλούμε τα όρια του δικαίου. Όχι ότι είναι καλό κουμάσι. Το αντίθετο, μάλιστα, παραμένουν πάντα υστερόβουλοι και παρ’ όλην την σημαντική οικονομική ανάπτυξη, από το τίποτα τα θέλουν όλα. Και πάνω σ’ αυτό το όλα, δεν είναι καλοί γείτονες. Εμείς ψυχοπονιάρηδες, τους ντύσαμε, τους ταΐσαμε, κάπου να κοιμηθούν και λαμβάνουμε δικαίως το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.

Χρήστος Κράγιας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ