Παραδοχή Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στα ταμεία των κομμάτων και δεν κουνιέται φύλλο

Όχι βέβαια ότι και ο πλέον “αγαθός” πολίτης δεν θα το υποψιαζόταν, αλλά να που ήρθε ο καιρός και οι ίδιοι οι αρχηγοί και επιτελείς κομμάτων και γενικά της πολιτικής ζωής, ομολογούν εμμέσως πλην σαφώς ότι στα κόμματα κυκλοφορεί μαύρο χρήμα.


Την αρχή έκανε ο άνευ πολιτικής παιδείας νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σ Κασσελάκης. Ο έξωθεν απεσταλμένος για την αναγέννηση (;;) του κόμματος, ομολόγησε την αλήθεια, περιφραστικά βέβαια, θέλοντας να δείξει πυγμή και εντιμότητα. Και εις απάντηση του, ο κ. Ε. Αποστολάκης, πρώην ΥΕΘΑ και επίτιμος Α/ ΓΕΕΘΑ, τον συνεφέρνει με δηλώσεις ότι δεν υπάρχει κόμμα χωρίς άγνωστες πηγές εισροής χρήματος.

Ειλικρινής ο κ. Αποστολάκης.

Και τώρα τι;; Πέφτετε από τα σύννεφα εσείς που θεωρείτε και πιστεύετε ότι οι πολιτικοί είναι καθαροί και δεν εξαγοράζονται;;

Δυστυχώς, αγαπητοί μου, για να βγείτε από την πλάνη, μάθετε ότι προεκλογικά και όχι μόνον, οι οικονομικοί ολιγάρχες και γίγαντες στην πατρίδα μας, καταθέτουν επιταγές σ’ όλα τα κόμματα, ώστε να είναι εξασφαλισμένοι για αντιρρήσεις, όταν πρόκειται για φωτογραφικούς νόμους που θα εκτινάξουν τα κέρδη τους 

Δυστυχώς για τους ανυποψίαστους πολίτες- ψηφοφόρους, αυτή είναι μια αήθης τακτική που κυριαρχεί στον πολιτικό κόσμο. Δεν είναι κάτι νέο, είναι μια πραγματικότητα από βάθους χρόνου, που με πολλή μαεστρία έμεινε κρυμμένη.

Και οπωσδήποτε δεν είναι μόνον ελληνικό θέμα. Παγκοσμίως το φαινόμενο είναι σε συνεχή έξαρση.

Η υποβόσκουσα υποψία ότι οι πολιτικοί “τα παίρνουν” τώρα επιβεβαιώνεται ατράνταχτα. Οι καθαροί πολιτικοί αποκαθηλώνονται. Οι μαύρες σακούλες είναι στην ημερήσια διάταξη.

Για πόσο ακόμα;;Το δούλεμα έχει και κάποια όρια.

Χρήστος Κράγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ