Χανιά, καλτσούνια και ρακή(ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη χαρά πήρα που ο ΥΠΕΞ USA Μπλίνκεν, μας έκανε την τιμή και μας επισκέφτηκε. Μέσα στην περιοδεία του στην Μ. Ανατολή, εδέησε να κάνει μια στάση στην πατρίδα μας. Και η συνάντηση με τον ανέμελο πρωθυπουργό μας, έγινε στο πατρικό σπίτι, στα Χανιά.


Και οι Χανιώτες, πιστεύω, πως αισθάνθηκαν ευχαριστημένοι και απολύτως ικανοποιημένοι, από το γεγονός. Κοινή κατάληξη των συνομιλιών, οι διθυραμβικές δηλώσεις για τον ρόλο της Ελλάδος, στα διεθνή ζητήματα. Πυλώνας σταθερότητας, ανεκτίμητος σύμμαχος, φρουρός της ειρήνης και πολλές άλλες φιλοφρονήσεις.
Και όλα αυτά μας ξεσηκώνουν εθνικά και αμέσως αποκτούμε μπόι. Και ξεχνάμε, φυσικά, μέσα στο παραλήρημα, τις εθνικές συμφορές μετά το παροιμιώδες “ανήκομεν στην Δύση” του Εθνάρχη.

Ρε, πάρτε το χαμπάρι, χαμένη υπόθεση είμαστε. Ουδείς μας υπολογίζει και όλο το ενδιαφέρον των ΗΠΑ είναι να βρίσκεται σε καταστολή και ηρεμία ο Τούρκος. Ο πονηρός Ανατολίτης πάντα βρίσκει τρόπους να εκβιάζει καταστάσεις και σε βάθος χρόνου να επιτυγχάνει τα ανθελληνικά του σχέδια και προσδοκίες. Πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε την εξωτερική πολιτική του γείτονα, εν αντιθέσει με τις ελληνικές θέσεις που τίθενται και αναιρούνται ανάλογα με τις επιθυμίες των συμμάχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Είμαστε ανίκανοι να πιέσουμε και να εκμεταλλευτούμε την γεωστρατηγική μας θέση στην Α.Μεσόγειο. Γη και ύδωρ παραδώσαμε για τις ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Τα αποθηκευμένα πυρηνικά αποτελούν Νο 1 στόχο και τεράστιο κίνδυνο. Η Κρήτη έχει τεράστια σημασία στον χώρο και την εκχωρήσαμε στον μπάρμπα Σαμ, άνευ ανταλλάγματος. Η Αλεξανδρούπολης έχει μετατραπεί σε είσοδο πολεμικού υλικού του ΝΑΤΟ, υπέρ της Ουκρανίας. Και δεν διαφεύγει των υποψιών μου, ότι ο Αμερικανός υπουργός, ζήτησε επί πλέον ελληνικά όπλα για το Κίεβο, με την ταυτόχρονη αφαίμαξη των νησιών μας από τον απαραίτητο εξοπλισμό, για την αποτροπή της τουρκικής απειλής.

Συμπερασματικά, είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Καρπαζοεισπράκτορες φθηνοί. Τα μεγάλα λόγια ουδόλως πλέον πείθουν τους Έλληνες πολίτες, που βλέπουν την αλήθεια και αποφασίζουν επί τέλους να βάλουν τέλος στην εθνική ντροπή και υποτέλεια, που μας ωθούν περίτεχνα οι ανθέλληνες πολιτικοί.

Αν περιμένετε να δείτε τα F-35, θα είναι όπως τα MARDER που περιμένουμε από την Γερμανία.

Χρήστος Κράγιας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ