Και στο βάθος…πάτος κα Κεραμέως(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πρόσφατη δήλωσή της η Υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως ανέφερε ότι “η επιστολική ψήφος είναι μια πρωτοβουλία που βαθαίνει την Δημοκρατία”.


Αυτό πάντως που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι όσο πιο βαθιά πας τόσο πιο κοντά στο πάτο πλησιάζεις. Και θα ήθελα να ρωτήσω την κα υπουργό πόσο πιο χαμηλά θα την πάτε αυτήν την έρμη την Δημοκρατία;;

Βέβαια θα μου πείτε ότι χρησιμοποιείτε το περί βάθους μεταφορικά αλλά κάποιες λέξεις δεν επιδέχονται μεταφορικές έννοιες. Η Δημοκρατία ή Δημοκρατεά είναι μια και είναι αυτή που είναι, “κρατείν το Δήμο”, η δύναμη του Δήμου. Όπου Δήμος είναι τα δημιουργήματα άνθρωποι που ενώνονται και συμφωνούν με νόμους – όρκους κανόνες και όλους τους ίδιους δικούς τους κωδικούς και τα ίδια δικά τους πρωτόκολλα όπου στο σημείο ένωσης τους όλα μαζί δημιουργούν ως μονάδα ολότητα την δημοκρατία τους. Και μετά από την ένωσή τους και την εγκαθίδρυση των απόλυτων ίδιων νομοτελιακών νόμων και πρωτοκόλλων της δημιουργίας τους δημιουργούν την πόλη – πολιτεία τους.

Εσείς όμως και εννοώ όλο το “πολιτικό” και όχι μόνο καθεστώς, έχετε πείσει τους πολίτες, που ονομάζεται, όχι τυχαία, λαό, ότι οι εκλογές είναι το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα αν και σύμφωνα με το δικό σας σύνταγμα είναι η μόνη υποχρέωση. Μετατρέποντας τους πολίτες, αυτούς δηλαδή που συστήνουν την δημοκρατία και την πολιτεία τους, σε άβουλα όντα ψηφοφόρους που επιλέγουν αυτούς που εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και μόνο, ξεχνώντας το σύνολο και με αυτήν την διαδικασία διασπάται η κοινωνική συνοχή. Αυτομάτως η διάσπαση αυτή καταργεί την δημοκρατία κατ΄ επέκταση καταργείται και η δικαιοσύνη επειδή αυτές οι δύο έννοιες είναι αλληλένδετες με αποτέλεσμα το άδικο να κυριαρχεί παντού και μαζί  με την “δημοκρατία” σας οδηγείτε και τους ανθρώπους στο πάτο. 

Εν κατακλείδι Συν Έλληνα και Συν Άνθρωπε μου πρέπει να αφήσεις πίσω και μακριά ότι έχουν παραχαράξει, ότι έχουν “δημιουργήσει”, δόγματα, κόμματα, ιδεολογίες,ομάδες, οτιδήποτε σε διαχωρίζει και να ενωθείς με όλους τους ίδιους με σένα ανθρώπους ομομήτριους θεών και όλοι μαζί ενωμένοι σαν σφαίρα πυρός να κατακάψουμε όλο το άδικο και με την δύναμη της ένωσής μας να επανεγκαθιδρύσουμε την πραγματική δημοκρατία με αξίες, αρχές και νόμους νομοτέλειας  και με τους νόμους-όρκους μας να την διαφυλάξουμε με την ίδια μας την ζωή, στο άπειρο.

Μην αργείς Συν Έλληνα όλος ο πλανήτης εσένα περιμένει…. 

Δημήτρης Καραμάρκος

Άγγλος Ευρωβουλευτής μιλάει για την Ελληνική Δημοκρατία και καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν για να γίνουν παράδειγμα για όλους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ