Το επαίσχυντο νομοσχέδιο(ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα αναφερθούμε λεπτομερώς με τα άρθρα του νομοσχεδίου για τους ΛΟΑΤΚΙ. Χονδρικά και δια στόματος υπουργού της ΝΔ(Μ.Βορίδη), περιέχει αντισυνταγματικές διατάξεις. Τα υπόλοιπα περί οικογένειας, ηθικής και λοιπών θέσεων, τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, που οι ίδιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι, καθώς με την ψήφο τους κατάφεραν να διαλύσουν την κοινωνία(όσοι φυσικά τούς ψήφισαν). Το τραγικόν, κατ’ εμέ, είναι ότι γνώριζαν για τις επερχόμενες δυσμενείς εξελίξεις, διότι ο νυν πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει προεκλογικά.


Σκοπός είναι να εστιάσουμε στην συμπεριφορά υπουργών και βουλευτών και λοιπών ενοίκων της Βουλής. Η πλειοψηφία των πολιτικών, δεξιών και αριστερών, είναι θετική και θα υπερψηφίσει, ως δήλωσαν. Μικρότερος αριθμός είναι οι αναποφάσιστοι και ακόμη μικρότερος των αντίθετων βουλευτών. Ένα θέατρο του παραλόγου παίζεται και η βούληση της κοινωνίας στο καλάθι των αχρήστων.

Όπως σαφώς αντιλαμβάνεστε, όλοι αυτοί που στείλαμε στην βουλή, ουδόλως υπολογίζουν την λαίλαπα που πρόκειται να χτυπήσει τους παραδοσιακούς θεσμούς. Κατακριτέοι οι πάντες, ακόμα και αυτοί που αντιδρούν. Επιμένουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις εμφανιζόμενοι στα ΜΜΕ. Κρατούν επίσης τις έδρες τους και τα προνόμια τους. Αν όντως ήθελαν, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επέμβουν με χίλιους τρόπους και να φανερώσουν τον βρώμικο ρόλο της κυβέρνησης και των κομμάτων που υπηρετούν.

Παίζουν δλδ σε δύο ταμπλό, με τον χωροφύλαξ και τον αστυφύλαξ.

Η όλη τους συμπεριφορά είναι ένας φερετζές, διότι γνωρίζουν ότι το νομοσχέδιο θα περάσει και αυτοί θα αναδειχθούν σε υπερασπιστές της κοινωνίας. Και βεβαίως θα το χρησιμοποιήσουν ως αβαντάζ για τις επόμενες εκλογές.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, με τις προγραμματικές δηλώσεις, κατέθεσε το πλέγμα και ο πνεύμα που πρέπει να διέπει την σύγχρονη κοινωνία. Με σαφείς, αποκρυσταλλωμένες θέσεις και τοποθετήσεις για την οικογένεια, μητρότητα και ανατροφή των παιδιών, θέτει τις βάσεις ανέλιξης της κοινωνικής ζωής.

Χρήστος Κράγιας

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη,
αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται
αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε
αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία
εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και
ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος
με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης,
γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν
χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός
αυτής
.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα
και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των
γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ