Far West(ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε συνειδητοποιήσει σε τι χώρα ζούμε;; Και μην πει κανείς ότι ο τόπος μας είναι μια ασφαλής πολιτεία. Ζούμε από τύχη σ’ ένα κράτος που οργιάζει η παρανομία, το έγκλημα και κάθε είδους παραβατικότητα.


Οι ντόπιοι κακοποιοί πέρασαν σε δεύτερη-τρίτη μοίρα, καθώς η εισαγόμενη βία γιγαντώνεται. Οι αρχές ασφαλείας, δυστυχώς, δεν γνωρίζουν πόσοι αλλοδαποί κακοποιοί, παράνομοι εισβολείς, δρουν σ’ όλο το εγκληματικό φάσμα. Βαλκάνιοι, από πρώην σοβιετικές χώρες, αφροασιάτες, ακόμα και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κοσμούν τον σκοτεινό κόσμο. Αδίστακτοι εγκληματίες σκοτώνουν, ληστεύουν, εκβιάζουν, διακινούν ναρκωτικά και ελέγχουν τον αγοραίο έρωτα. Ζουν πολυτελώς, προκαλούν την κοινή γνώμη και διακωμωδούν την αστυνομία. Τα κρούσματα καθημερινά απασχολούν τα ΜΜΕ και όπως συνήθως συμβαίνει, βρίσκουν ευκαιρία τηλ ειδικοί αναλυτές, να δώσουν εξηγήσεις και οδηγίες προς ναυτιλομένους. Η βία όμως δεν καταστέλλεται, μάλλον αυξάνεται και οι πιστολέρο δεν διστάζουν μέρα μεσημέρι να τραβούν την σκανδάλη.

Η αστυνομία, με αφοσίωση στο καθήκον της, παρ’ όλην την απαξίωση από το κράτος και την αποψίλωση των αστυνομικών τμημάτων από προσωπικό, προσπαθεί με εξοπλισμό πεπαλαιωμένο, να ανταποκριθεί στις συνεχείς προκλήσεις. Και δυστυχώς ο φόρος αίματος των αφοσιωμένων αστυνομικών, είναι πρωτοφανής.

Και οι πολίτες εξοργίζονται. Μονο που σε μας τους πολίτες καταλογίζω υποκρισία και θεατρικές επιδόσεις στο κλάμα.

Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά, κύριοι, διότι εμείς ψηφίζαμε αυτούς που κυβερνάνε και έκαναν την πατρίδα μας ένα απέραντο φαρ-ουεστ.

Εμείς ψηφίζαμε αυτούς που επεμβαίνουν στην δικαιοσύνη και με τα αμέτρητα παραθυράκια κυκλοφορούν ελεύθεροι φονιάδες και κατά συρροή εγκληματίες.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, φύεται και ανθεί ένα νέο λουλούδι. Οι παρεούλες, οι ομαδούλες ανηλίκων και εφήβων, που για “πλάκα” τρομοκρατούν, ληστεύουν και μαχαιρώνουν συνομηλίκους τους, αλλά και γεροντάκια. Η νεανική παραβατικότητα χτύπησε κόκκινο. Έτσι η πλάκα γίνεται οργάνωση, συμμορία και η εξέλιξη είναι θλιβερή.

Επιτέλους πότε θα αντιληφθούμε πως οδεύουμε προς την απαξίωση κάθε ανθρώπινης αξίας;;

Είναι η ώρα να ΣΥΝέλθουμε από τον λήθαργο, να ΣΥΝειδητοποιήσουμε πως πρέπει να δράσουμε. Ως ΣΥΝ-’Έλληνες οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες και με ΣΥΝ- εργασία να εξαλείψουμε όλα αυτά τα τραγικά φαινόμενα.

Χρήστος Κράγιας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ